ČUVAJTE SE ZABLUDA Astro savet za subotu 15. jun: Mesec je u Vagi, ljubomora i posesivnost će posebno da pogode dva horoskopska znaka

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

15. 06. 2024. u 07:00

MESEC danas obrazuje konjunkciju sa asteroidom Viktorija u Vagi, izazovan aspekt (opoziciju) sa Neptunom, kao i trigone sa Jupiterom u Blizancima i Plutonom u Vodoliji.

ЧУВАЈТЕ СЕ ЗАБЛУДА Астро савет за суботу 15. јун: Месец је у Ваги, љубомора и посесивност ће посебно да погоде два хороскопска знака

Foto: Profimedia

Trigoni, naravno, podgovaraju vazdušnim znacima u kojima se nalaze planete koje ih obrazuju, s tim da se povoljne situacije na ljubavnom i poslovnom planu, najviše odnose na majske Blizance (emotivni život, umetnička i zanimanja koja imaju dodirne tačke sa sportom), septembarske Vage (kontakti sa strancima, putovanja, upis u školu, na fakultet, kurs) i januarske Vodolije (ljubav i kontakti sa strancima, putovanja).

Znak Vage danas je naglašen i zbog "spoja" Meseca i asteroida Viktorija, koji predstavnicima ovog znaka daje vetar u leđa, čineći ih spremnim da mnogo toga postignu, čak i da idu iznad svojih mogućnosti.

Opozicija između Meseca u Vagi i Neptuna na 29. stepenu Riba, u prepodnevnim satima, naglašava sklonost zabludama, a kod umetnika inspiraciju.

Mars u kvadratu sa retrogradnim Plutonom, nepovoljno utiče na partnerske odnose, naročito kada je reč o Bikovima i Vagama, jer voljena osoba pravi probleme, bilo da se radi o posesivnosti, ljubomori, potrebi za dominacijom, pa čak i nasilnom ponašanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!