NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. JUNA: Blizanci imaju šansu da zarade, Vodolija upoznaje nekog preko posla, Ribe da ne donose važne odluke

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

15. 06. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 16. do 22. juna, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 16. ДО 22. ЈУНА: Близанци имају шансу да зараде, Водолија упознаје неког преко посла, Рибе да не доносе важне одлуке

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto Pixabay free images

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Početkom perioda, Mesec u kući novca, u trigonu sa Merkurom koji posle godinu dana ulazi u Raka donosi vam uspeh ako se bavite privatnim biznisom, izdavanjem ili izgradnjom stanova, ugostiteljstvom. Sredinom nedelje, povedite više računa o dokumentaciji. Sunce u Raku, posle 20. juna, inspiriše umetnike, donosi novac, ali i opasnost od obmane ili prevare.

Ljubav Venera, vladalac vašeg ljubavnog života, 17. juna, posle godinu dana, ulazi u kuću privatnog života, ali u napetom aspektu sa Plutonom, donoseći vam trzavice u domu i porodici. U vreme punog Meseca u Jarcu, 22. juna, možete se naći u situaciji da posumnjate u iskrenost dugogodišnjeg partnera.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.

Foto Pixabay free images

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Izlaz iz napetosti koju vam stvaraju nadređeni, pronalazite u poslu. Prva polovina perioda donosi vam zaradu preko paralelnih poslova. Budite oprezniji ukoliko planirate dogovore sa osobama koje žive u drugoj zemlji. Ako ste zbog posla prisutni u javnosti, čuvajte se skandala. Krajem nedelje, novac stiže preko putovanja, uslužnih delatnosti, ugostiteljstva.

Ljubav Početkom perioda, moguć nesporazum sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Vaš vladalac Venera i Merkur, 17. juna, posle godinu dana, ulaze u Raka, pa slobodni Bikovi mogu da se zaljube na kraćem putu, porodičnoj proslavi, preko interneta. Oko 22. juna, kontakt sa starom simpatijom budi lepe uspomene.

Zdravlje Unosite više tečnosti.

 

Foto: Free Images Pixabay

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Vaš vladalac Merkur, zajedno sa Venerom, planetom novca, 17. juna ulaze u kuću posla, donoseći vam šanse za lepu zaradu. Kada im se 20. juna bude pridružilo i Sunce, otvoriće vam se veće mogućnosti za realizaciju ideja koje imaju veze sa porodičnim biznisom, ugostiteljstvom ili nekim drugim vidom samostalne delatnosti. Vodolija može da vam da dobar savet.

Ljubav Venerin ulazak u Raka, posle godinu dana, početkom perioda, donosi vam udvaranje osobe koju ćete upoznati preko poslovnih kontakata. Bračni ili dugogodišnji partner je osetljiviji nego inače jer sumnja u vašu iskrenost. U vreme punog Meseca, 22. juna, moguć strastveni susret sa jednim Jarcem.

Zdravlje Nesanica.

Foto Pixabay free images

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Vaš smisao za biznis ove nedelje dolazi do punog izražaja, budući da Venera, Merkur i Sunce, posle godinu dana, ulaze u vaš znak. Vaš vladalac Mesec, 17. juna prelazi preko kuće kreativnosti, donoseći vam uspeh i novac preko umetnosti, sporta, obrazovanja. U drugoj polovini perioda, promena statusa na poslu, unapređenje, a studenti lakše dobijaju stipendiju.

Ljubav Već početkom perioda, može da vas obuzme pravi ljubavni zanos, zbog osobe koju ste upoznali preko interneta. Bračni ili dugogodišnji partner, sredinom nedelje će biti sklon preteranim emotivnim reakcijama. Slobodni Rakovi, oko 22. juna, mogu ući u romansu s nekim ko će im prećutati da je zauzet.

Zdravlje Proverite hormonski status.

Foto: Free Images Pixabay

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Merkur koji upravlja vašim poslom, početkom nedelje prave sjajne aspekte sa Mesecom u Škorpiji donoseći vam veće mogućnosti za pokretanje ili proširenje privatnog biznisa. Vaš vladalac Sunce, posle godinu dana, 20. juna, ulazi u Raka, donoseći vam nova prijateljstva sa uglednim i obrazovanim osobama. Članstvo u novim udruženjima, organizacijama, strankama.

Ljubav Planeta ljubavi, Venera, posle godinu dana, 17. juna, ulazi u 12. kuću, nagoveštavajući tajnu romansu ili upoznavanje s nekim preko društvene mreže. Potrudite se da izdvojite vreme za razgovor sa dugogodišnjim partnerom. U vreme punog Meseca u Jarcu, 22. juna, može da vam se udvara lekar ili kolega.

Zdravlje Kardiovaskularne tegobe.

Foto Pixabay free images

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Vaš vladalac Merkur, simbol logike, 17. juna ulazi u 11. kuću, zajedno sa Venerom, vladaocem vašeg posla, podstiče vas na akciju ako ste preko posla prisutni u javnosti, bavite se marketingom, medijima, modom, informacionim tehnologijama. Jupiter se približava asteroidu Karma u kući karijere, što vam donosi mogućnost unapređenje, ali i mnogo više obaveza na poslu.

Ljubav Pozicija Venere, početkom nedelje, slobodnim Devicama donosi sudbinski susret s nekim, preko prijatelja ili interneta. Tranzit Jupitera (koji vlada i partnerskim odnosima) preko sedme kuće nagoveštava veridbu ili brak. Krajem perioda se prilagodite partneru, ne morate da isterujete mak na konac.

Zdravlje Provodite više vremena sa prijateljima.

Foto: Free Images Pixabay

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Naglašena kuća karijere sa čak tri planete, među kojima je i vaš vladalac Venera, simbol novca, ove nedelje vam donosi uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Ipak, budite oprezni, mogući su problemi sa putnom dokumentacijom, kao i sa strancima. Septembarske Vage će lakše uspeti upišu željeni fakultet, školu, kurs. Poslušajte savet jednog Lava ili Strelca.

Ljubav Početkom perioda, teško ćete odoleti šarmu osobe sa posla ili prijatelja sa društvene mreže. Zauzete Vage, u vreme punog Meseca u kući privatnog života, oko 22. juna, očekuju trzavice u domu i porodici. Asterioid Viktorija u vašem znaku pod uticajem Jupitera, donosi vam tajnu romansu na kraćem putu.

Zdravlje Venska cirkulacija.

 

Foto Pixabay free images

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Aspekt između Meseca u vašem znaku i konjunkcije Merkura i Venere u Raku, posle 17. juna, odgovara Škorpijama koje posluju sa strancima ili se bave zanimanjima koja imaju bilo koje dodirne tačke sa kreativnošću, sportom, obrazovanjem.Sredinom perioda ćete morati da preispitate neke svoje odluke .Pozicija vašeg vladaoca Marsa upozorava na oprez sa kreditima.

Ljubav Početkom perioda, možete da upoznate privlačnu, senzibilnu osobu, preko interneta ili prijatelja. U vreme punog Meseca, krajem nedelje, u vaš život može da uđe osoba koja stiže sa dužeg puta i s kojom ćete poželeti da uđete u dublji emotivni odnos. Susret sa atraktivnom osobom, na koncertu ili u klubu.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

 

Foto Pixabay free images

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Naglašena osma kuća, sa čak tri planete, tokom ovog perioda stavlja naglasak na finansije, sponzorstva, investicije. Aspekti Meseca u 12. kući sa planetama novca i biznisa najavljuju veću zaradu. Krajem perioda, prilagodite se novim okolnostima na radnom mestu. Aspekti vašeg vladaoca Jupitera donose vam uspeh ako se bavite nekom javnom delatnošću.

Ljubav Pred vama je nedelja puna uzbuđenja i obrta na emotivnom planu, budući da Venera i Merkur, 17. juna, ulaze u Raka i prave trigon sa Mesecom u strastvenoj Škorpiji. Pun Mesec u Jarcu, krajem perioda, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu s nekim čijem ćete šarmu teško moći da odolite.

Zdravlje Unosite više vitamina.

Foto Pixabay free images

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Pred vama je period novih mogućnosti u kome možete da ostvarite svoje zamisli. Izbegavajte samo 12. i 13. jun, za donošenje odluka, naročito ako vaš posao podrazumeva vašu prisutnost u javnosti. Oko 12. i 13. juna, može doći do promene plana ili dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Krajem perioda, ne bi trebalo da testirate žensko strpljenje na poslu.

Ljubav Naglašena kuća partnerskih odnosa, u kojoj će se naći Venera, Merkur i Sunce, tokom ovog perioda, stavlja akcenat na partnerske odnose. Slobodni Jarčevi, oko 22. juna, mogu da se zaljube, tako da će im glava biti u oblacima, a zauzeti će bolje komunicirati sa voljenom osobom naročito ako je reč o Škorpiji.

Zdravlje Nesanica.

Foto Pixabay free images

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Sa naglašenom šestom kućom, ove nedelje naglasak je na poslovnim aktivnostima, naročito ako radite u privatnom sektoru, zdravstvu ili se bavite nekom uslužnom delatnošću. Sportistima se otvaraju nove mogućnosti, za decu pravi trenutak da krenu na sport. Sredinom perioda, dobro razmislite pre donošenja bilo kakve odluke o saradnji sa starim partnerima.

Ljubav Sve češće mislite na nekoga koga ste upoznali preko društvene mreže. Venera i Merkur, 17. juna ulaze u Raka i prave trigon sa Mesecom u Škorpiji, donoseći vam ljubav sa osobom koju poznajete preko posla, lekarom, veterinarom. U vreme punog Meseca u Jarcu, 22. juna, moguć ulazak u tajnu vezu sa kolegom.

Zdravlje Bol u zglobovima.

Foto Pixabay free images

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Mnoštvo planeta u Raku, ove nedelje, donosi vam šansu za realizaciju kreativnih ideja. Možete da nasledite nekretninu ili porodični posao, ali i da započnete privatni biznis. Aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, planete prevara, u prvoj polovini perioda, opominje na oprez u dogovorima sa strancima. Nemojte donositi važne odluke.

Ljubav Već početkom perioda, slobodne Ribe mogu da upoznaju osobu koja stiže s dužeg puta, koja će ostaviti jak utisak na njih. Voljena osoba planira odlazak na zajednički put s vama. U vreme punog Meseca u Jarcu, 22. juna, ponašanje jednog prijatelja može da vas neprijatno iznenadi. Jedna Škorpija misli na vas.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANTISRPSKO ORGIJANJE NA EURO 2024: Meč Hrvatska - Albanija odigran u senci neviđenih skandala! (FOTO/VIDEO)