DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 16. JUN: Devica da se posveti prijateljima, Vagi loš dan za ljubav, Jarac upoznaje zanimljivu osobu

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

15. 06. 2024. u 22:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 16. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 16. ЈУН: Девица да се посвети пријатељима, Ваги лош дан за љубав, Јарац упознаје занимљиву особу

Foto Pixabay free images

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sunce pod uticajem Neptuna upozorava da povedete računa o dokumentaciji, naročito ako ste privatnik. Pozicija Meseca, donosi inspiraciju umetnicima i naučnicima. Izbegavajte gazirane napitke. Promenljivo raspoloženje.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija Merkura, vladaoca vaših finansija, ne ide vam u prilog ako planirate dogovore sa strancima. Pošto Merkur vlada i ljubavnim životom, napet aspekt sa Saturnom danas doprinosi zahlađenju odnosa sa voljenom osobom. Unosite više tečnosti.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekti vašeg vladaoca Merkura donose vam zaradu preko saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima, naročito se bavite pisanjem, novinarstvom, turizmom, programiranjem. Partner je danas osetljiviji nego inače, jer sumnja u vašu iskrenost.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Aspekti Merkura, planete biznisa u 12. kući, čine vas konfuznim i rasejanim. Pozicija vašeg vladaoca Meseca zauzetim Rakovima donosi probleme u vezi, a slobodnima romansu sa osobom koja će im prećutati da je zauzeta. Proverite hormonski status.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Merkur pravi sjajan aspekt sa Mesecom donoseći vam ostvarenje vaših planova na poslu. Na nekoj društvenoj mreži očekuje vas susret sa Vagom ili Blizancem. Potrudite se da izdvojite vreme za razgovor sa ljubavnim partnerom. Podložnost povredama.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u brzom hodu preko 11. kuće podstiče vas na akciju ako ste prisutni u javnosti, radite u medijima, bavite se marketingom, modom. Odlazak na zajednički put sa ljubavnim partnerom. Provodite više vremena sa prijateljima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti Merkura, vladaoca polja inostranstva i mašte, donose vam šanse za isplative aranžmane sa strancima. Pozicija Meseca danas nepovoljno utiče na vaš emotivni život, čineći vas sklonim konfuziji, naročito ako ste u vezi sa Vodolijom ili Ovnom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Izazovan aspekt između Merkura i vašeg vladaoca Plutona, u večernjim satima, zahteva prilagođavanje zahtevima poslovnih partnera. Susret sa mlađom atraktivnom osobom, u klubu, na koncertu, rođendanu. Pazite se u saobraćaju.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u Vagi pravi trigon sa mnoštvom planeta u kući i kreativnosti, najavljuje nove poslovne mogućnosti, naročito ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili građevinskim poslovima. Susret sa Ovnom na putu ili predavanju. Proverite krvnu sliku.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Izazovan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca, Saturna, simbola kašnjenja, donosi vam odlaganje ili promenu nekog poslovnog plana ili dogovora sa strancima. Susret sa harizmatičnom osobom u večernjim satima. Unosite više vitamina.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Napet aspekt između Merkura u polju posla i Neptuna, koji upravlja vašim finansijama, donosi vam vanredne izdatke. Sve češće mislite na nekoga koga ste upoznali preko jedne društvene mreže. Problemi sa zglobovima.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Preko nekog paralelnog ili honorarnog posla danas možete da ostvarite lepu zaradu. Pozicija Merkura u polju privatnog života, pod uticajem vašeg vladaoca Neptuna, nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura