RADE DOK SE NE POKVARE, ILI KUPUJTE SVE ŠTO JE NOVO? Jeste li zavisnici od tehnologija - evo šta o tome kaže horoskop

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

11. 08. 2024. u 13:00

KOMPJUTERI, tableti, mobilni telefoni, bežične slušalice, muzički plejeri, zvučnici...

РАДЕ ДОК СЕ НЕ ПОКВАРЕ, ИЛИ КУПУЈТЕ СВЕ ШТО ЈЕ НОВО? Јесте ли зависници од технологија - ево шта о томе каже хороскоп

Foto: Shutterstock

Razvoj tehnologije doneo nam je toliko elektronskih uređaja, od čije se ponude čoveku u neznanju ponekad zavrti u glavi. Da li pratite poslednju reč tehnike, pa kupujete sve što se tek pojavi, ili se držite najstarijih uređaja dokle god rade i imate otpor prema novinama?

Da li ne možete da zamislite dan bez modernih uređaja, ili ih uzimate nerado, osećate se prijatnije bez popularnih gadžeta i ne želite da budete zavisni od tekovina moderne civilizacije?

Ako niste sigurni kojoj grupi pripadate - evo šta o tome kaže horoskop.

Foto: AP

OVAN - Promene su sastavni deo vašeg života pa volite sve što vam omogućava prodor u neku novu oblast, jer vam 11. kuća (pronalasci, moderna tehnologija) "pada" u Vodoliju, znak budućnosti i interneta. Obožavate najnovije modele mobilnih telefona, laptopova, automobila. Ako "zabaguju", najradije biste kupili nov, jer ne volite da čekate popravku u servisu.

BIK - Ne volite promene i teško se privikavate na njih. Vama upravlja Venera, zbog čega se emotivno vezujete za određen model telefona, naročito ako vam je neki interesantan dizajn prirastao za srce. Vaša 11. kuća zahvata znak Riba, kojim upravlja romantični Neptun pa više od društvenih mreža, volite da gledate filmove i putopise na nekoj striming platformi.

Foto Shutterstock

BLIZANCI - Verovatno spavate sa mobilnim telefonom pored jastuka, da slučajno nešto ne propustite, jer vama upravlja Merkur, planeta informacija i komunikacija. Na drugom telefonu, danju, pište poruke i alarmi za sastanke i razne druge obaveze. Obožavate najnovija tehnička dostignuća i nije vam problem da njima brzo ovladate, jer vaš mladalački duh ne miruje ni u 80-oj.

RAK - Ne robujete modernim sredstavima komunikacija i njihovu upotrebu svodite na najmanju moguću meru, jer vam 11. kuća pada u ležernog Bika koji ne voli promene. Ali, pošto je kuća komunikacija u praktičnoj, inteligentnoj Devici, brzo učite kada morate da se prilagodite novim tehnologijama, posebno ako vam je vladalac Mesec u Blizancima, Vodoliji ili Škorpiji.

Foto: Profimedia

LAV - Volite sve što je novo i uspešno baratate svim tim čudima tehnike, jer vašom kućom informacionih tehnologija upravlja radoznali, svestrani Merkur. A vi naravno morate da budete u toku sa tehnološkim dostignućima, što vam omogućava i najnoviji model "ajfona" i laptopa. O svemu ste uvek odlično informisani, zbog čega vas prijatelji i rođaci često pitaju za savet.

DEVICA - Sve što je novo kod vas je dobrodošlo, jer u svakom trenutku možete da imate precizne informacije o svemu. Vama upravlja Merkur, pa smatrate da vaš rad ne bi bio dovoljno značajan bez upotrebe najsavremenijih modela telefona, kompjutera ili automobila. Društvene mreže vam služe da se informišete i da usput nekoga malo istražite ili špijunirate.

Foto Pixabay free images

VAGA - Sunce, simbol prestiža i kvaliteta, upravlja vašom kućom modernih tehnologija, pa volite da imate sve te spravice i uređaje koji mogu da vam olakšaju život. Pošto vam kuća komunikacija i informacija "pada" u hedonistički znak Strelca, uživate da kamerom beležite uspomene sa putovanja, lepe prizore, mesta, prirodu, kao i događaje na kojima ste uživali.

ŠKORPIJA - Vašom kućom istraživanja upravlja Merkur, planeta informacija, koji je egzaltiran u vašem znaku pa volite razne spravice za špijuniranje, ali i društvene mreže za upoznavanje. Mobilni vam je stalni pratilac, a interesuju vas i najnoviji modeli kamera za podvodno snimanje. Pošto Uran vlada vašom privatnošću, dom vam je opremljen najsavremenijim uređajima.

STRELAC - Uran, planeta najnovijih dostignuća, upravlja vašom kućom komunikacija i informacija, pa je moderna tehnologija kao stvorena za vas, jer vas mesto ne drži, stalno negde "zujite" ili putujete. Volite da kamerom beležite lepe trenutke sa putovanja, druženja sa prijateljima, rođacima, komšijama, kolegama, koje rado delite na društvenim mrežama.

Foto: shutterstock.com.

JARAC - Pod uticajem Saturna sporo prihvatate promene, ali vam drugi vladalac Uran omogućava odlično snalaženje s novim tehnologijama. Pošto kuća najnovijih dostignuća pada u znak Škorpije (prestiž i vrhunski kvalitet), vaš telefon je obično poslednja reč tehnike. Možda još imate stari video-rikorder ili gramofon, ali u filmovima i muzici radije uživate na internetu.

VODOLIJA - Vi ste jedan ozbiljan car kada je reč o novim tehnologijama, jer je komunikacija suština vašeg života, koja vam pruža bezbroj mogućnosti za druženje, putovanja, odlaske na koncerte, nova prijateljstva i susrete sa zanimljivim osobama. Najinteresantnije trenutke beležite kamerom i svojim talentom za fotografiju oduševljavate pratioce na društvenim mrežama.

Foto: Shutterstock

RIBE - U svetu najnovijih dostignuća plivate baš kao riba u vodi, jer vašom 11. kućom, informacionih tehnologija, upravljaju Saturn i Uran, simboli kvaliteta i budućnosti. Pošto bez muzike vaš život ne bi imao pun smisao, ne žalite da date novac za zvučnike, slušalice, telefon sa vrhunskom kamerom i laptop, na kome ćete gledati slike mora sa odmora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)