DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 18. JUN: Ovnu dobar dan za ljubav, Jarcu stiže novac, Vodolija da ne potpisuje nikakve ugovore

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

17. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 18. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 18. ЈУН: Овну добар дан за љубав, Јарцу стиже новац, Водолија да не потписује никакве уговоре

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Naglašen znak Raka, donosi vam uvećanje prihoda ali i neplanirane troškove u domu. Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Marsom, nagoveštava strastvene trenutke udvoje sa ljubavnim partnerom. Poslušajte savet nutricioniste.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec nasuprot Marsu u vašem znaku upozorava da se klonite rasprava sa voljenom osobom, naročito ako se radi o Jarcu ili Škorpiji. Skloni ste preteranom trošenju novca, a trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove. Povrede u kući.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa vašim vladaocem Merkurom u sekstilu sa Marsom, možete da ugovorite unosan posao sa strancima iz zemalja Orijenta. Neko pokušava da odloži realizaciju vašeg poslovnog plana. Susret sa šarmantnim Lavom u večernjim satima. Problemi sa zglobovima.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mada je vaš vladalac Mesec oslabljen u Škorpiji, njegov tranzit preko astrološkog polja ljubavi priziva stare simpatije. Naglašen znak Bika, u popodnevnim satima, donosi vam mogućnost zarade preko poslovanja sa strancima. Povedite računa o ishrani.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce približava se Veneri i Merkuru, donoseći vam novac ali vas neko usporava u postizanju dogovora. Pozicija Meseca u kući privatnosti, upozorava na trzavice u domu i sa bračnim partnerom. Imate podršku Strelca. Osetljiva koža.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u napetom aspektu sa Npetunom, opominje da budete oprezni prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora. Neko želi da vas prevari. Tajna romansa sa osobom sa posla može biti obelodanjena. Osetljivi mokraćni kanali.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Meseca, koji upravlja vašom karijerom, donosi vam obnovu saradnje sa partnerima iz inostranstva. Spoj vašeg vladaoca Venere i Merkura, nagoveštava upoznavanje sa atraktivnom osobom preko interneta. Osetljiva koža.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Odlučni ste da ostvarite dugoročnu saradnju sa osobama koje žive u drugom gradu li zemlji i to će vam poči za rukom. Susret sa starom simpatijom budi sećanja, ali niste sigurni koliko želite da rasplamsate žar ispod pepela. Nervoza.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Ljubavni partner ne ume da sakrije svoju posesivnost i ljubomoru, kada ste vi u pitanju. Slobodni Strelci mogu da "padnu" na reči slatkorečive osobe. Budite oprezniji, ako potpisujete ugovore ili sklapate nove dogovore.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pozicija vladalaca vašeg znaka, Saturna i Urana, donosi vam uspeh ako se bavite intelektualnom ili delatnošću koja ima veze sa čestim putovanjima. Novac stiže Jarčevima koji su preko posla prisutni u javnosti. Imate podršku Vodolije i Raka..

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u kući karijere pravi napet aspekt sa Marsom, planetom akcije ali i sukoba, što upozorava na oprez prilikom sklapanja poslovnih dogovora. Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora. Moguće pokretanje ili proširenje samostalne delatnosti.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Tranzit Meseca preko devete kuće donosi vam mogućnost ulaganja u poslovne aranžmane sa strancima. Rođeni u trećoj dekadi će teže postići dogovor sa Blizancima. Slobodne očekuje romantičan susret sa Škorpijom u večernjim satima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)