DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 20. JUN: Bik dogovara nove poslove, Strelca muči nesanica, Ribe očekuje put sa partnerom

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

19. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 20. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 20. ЈУН: Бик договара нове послове, Стрелца мучи несаница, Рибе очекује пут са партнером

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sunce, posle godinu dana, ulazi u znak Raka u koji "pada" vaša četvrta kuća, donoseći vam inspiraciju i novac, ali i opasnost od prevare. Imate podršku i pomoć jedne Vodolije. Strastvena romansa sa osobom koju znate preko posla.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Ulazak Sunca, posle godinu dana, u znak Raka, donosi vam dogovore o novim poslovima preko putovanja, uslužnih delatnosti, ugostiteljstva. Stalo vam je do mišljenja vaših saradnika. Intrigira vas osoba koja se ponaša prilično tajanstveno.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Veneri i Merkuru u kući posla, posle godinu dana, pridružilo se i Sunce otvarajući vam mogućnosti za pokretanje ili proširenje porodičnog ili posla u ugostiteljstvu, turizmu. Okrenite se saradnji sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posle godinu dana, Sunce ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije, entuzijazma i optimizma. Razmišljate o velikim projektima i dugoročnom poslu sa strancima. Bračni partner je sklon preteranim emotivnim reakcijama. Izbegavajte alkohol.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce, posle godinu dana, ulazi u 12. kuću, donoseći vam nove izvore prihoda, preko saradnje sa strancima. Prelazak Meseca preko kuće kreativnosti pogoduje umetnicima i sportistima. Provodite više vremena sa prijateljima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sunce, posle godinu dana, ulazi u 11. kuću, donoseći vam prijateljstva sa uglednim osobama i angažman u novim udruženjima, organizacijama, strankama. Mogućnost unapređenje ali i više obaveza na poslu. Jedan Bik vam šalje romantičnu poruku.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Naglašena kuća karijere u koju posle godinu dana ulazi i Sunce, donosi vam uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Na kraćem putu ili večernjem događaju, možete da upoznate šarmantnog Strelca ili Lava, čijem ćete šarmu teško odoleti.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posle godinu dana, Sunce koje upravlja vašom karijerom, ulazi u devetu kuću, donoseći vam novac preko nekretnina, privatnog biznisa, kontakata sa strancima. Oprez sa kreditima. Upoznavanje sa privlačnom osobom preko interneta ili prijatelja.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa ulaskom Sunca u kuću novca, imate šanse da znatno uvećate svoje prihode preko kontakata sa strancima. Poslušajte savet Bika ili Riba. Ljubavnom partneru ne prijaju vaše kritike na njego račun. Provodite više vremena u prirodi. Nesanica.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa naglašenom kućom partnerskih odnosa, u koju posle godine dana ulazi i Sunce, fokusirani ste na ljubavnog ili poslovnog partnera. Dopada vam se neko čiji posao podrazumeva česta putovanja, moguće neki Bik. Izbegavajte hladne napitke.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Uvećanje prihoda preko osoba koje žive u nekoj prekookeanskoj zemalji. Sunce koje upravlja partnerskim odnosima, posle godinu dana ulazi u Raka donoseći slobodnim Vodolijama ulazak u romansu sa kolegom. Zauzete očekuje rasprava sa voljenom osobom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Ulazak Sunca u znak Raka podstiče kreativnost i motivaciju umetnika i sportista. Aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, opominje na oprez u dogovorima sa strancima. Voljena osoba planira odlazak na zajednički put s vama. Glavobolja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška