OVO SE DEŠAVA POSLE 225 GODINA Astro savet za četvrtak, 20. jun: Izbegavajte rizike, posebno na poslu

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

20. 06. 2024. u 07:00

SUNCE, posle godinu dana, ulazi u Raka (znak doma, porodice, majke, žena, naroda), kasno uveče, u 21.52, ali njegov uticaj na sve zodijačke znake već se oseća, jer njegova simbolika uvek je dobra - podstiče optimizam, vitalnost, entuzijazam, donoseći kontakte sa uglednim, obrazovanim i uticajnim osobama.

ОВО СЕ ДЕШАВА ПОСЛЕ 225 ГОДИНА Астро савет за четвртак, 20. јун: Избегавајте ризике, посебно на послу

Foto: Free Images Pixabay

Čak i kada je Sunce u izazovnim aspektima sa tranzitnim planetama, moguće je iskoristiti njegov pozitivan uticaj. A uticaj Sunca naglašen je u Lavu, kojim upravlja, i u Ovnu, znaku u kome je Sunce egzaltirano.

Prelazak Sunca preko četvrtog zodijačkog znaka, narednih mesec dana, povoljno će uticati na Rakove, Škorpije i Ribe prve i druge dekade, kao i Bikove, Device i Jarčeve. Čim uđe u Raka, Sunce će obrazovati konjunkcije sa Venerom i Merkurom, što je dobro za ugostitelje, privatnike, turističke radnike, osobe koje se bave iznajmljivanjem plovila, čamaca i sl.

Osim ovih povoljnih aspekata, Sunce će obrazovati i izazovne aspekte sa Neptunom i Plutonom, što će se najviše odraziti na Vodolije i Ribe treće dekade, u vidu izazovnih ali rizičnih poslovnih ponuda Vodolijama, kao i nedovoljno jasnih predloga o saradnji koju će Ribe dobiti od osobe koja živi u inostranstvu.

Inkonjunkcija Sunca i retrogradnog Plutona u Vodoliji, aspekt je koji se dešava prvi put posle 225 godina (kada je Pluton poslednji put boravio u Vodoliji). Simbolizuje velike izazove na poslovnom planu koji će se naći pred Vodolijama, poznatim kao ljubiteljima rizika. Pošto će Sunce, narednih mesec dana, prelaziti preko njihove šeste kuće (znak Raka), Vodolije mogu da pokrenu ili prošire samostalnu delatnost u vezi sa ugostiteljstvom, turizmom, nekom drugom uslužnom delatnošću, poput pet šopa, veterinarske ambulante i sl.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška