DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 22. JUN: Rak da pazi kako donosi odluke, Vagu očekuju trzavice u domu, Slobodni Jarčevi mogu da se zaljube

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

21. 06. 2024. u 21:05

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 22. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 22. ЈУН: Рак да пази како доноси одлуке, Вагу очекују трзавице у дому,  Слободни Јарчеви могу да се заљубе

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pun Mesec u kući karijere pravi trigon sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam uspeh i novac. Možete se naći u situaciji da posumnjate u iskrenost dugogodišnjeg partnera. žene su vam naklonjene. Promenljivo raspoloženje.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec upravlja vašim odlukama a danas je pun u Jarcu, pa planirate putovanje ili dugoročne poslove sa strancima. Ipak, moraćete da se prilagodite novonastalim okolnostima na radnom mestu. Kontakt sa starom simpatijom budi lepe uspomene.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Odgovara vam pun Mesec u kući finansija, ako se bavite rizičnim ili zanimanjem koje podrazumeva rukovanje novcem. Mada razmišljate o putovanju, više ste okupirani realizacijom planova u okviru privatne delatnosti. Strastveni susret sa Jarcem.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mesec najviše utiče na vaš znak jer njime upravlja a danas je pun u Jarcu, pa slobodni Rakovi mogu da se zaljube u nekoga ko još nije rešio svoj emotivni status. Pazite kako donosite odluke, više se oslonite na logiku. Hormonski status.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pun Mesec u kući svakodnevnih obaveza, fokusira vas na završavanje rutinskih, dosadnih poslova, vam ne ostavljaju mnogo prostora za kreativno izražavanje. Novac stiže preko saradnje sa osoba s kojima ste nekada radili. Strelac misli na vas.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Pun Mesec u Jarcu nagoveštava susret sa nekim zbog koga će vam srce brže zaigrati. Imate šansu za napredovanje na poslu, uz više obaveza. Prilagodite se željama partnera, on će to znati da ceni. Provodite više vremena sa prijateljima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec koji upravlja vašom karijerom danas je pun u vašoj kući privatnog života, što vam odgovara ako se bavite porodičnim biznisom. Zauzete Vage očekuju trzavice u domu i porodici. Tajna romansa na kraćem putu. Venska cirkulacija.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Pun Mesec u kući biznisa pravi harmoničan aspekt sa Marsom, što vam donosi uspeh i novac preko načina na koji razmišljate i iznosite svoje stavove. Na putu ili druženju sa prijateljima, možete da upoznate nekoga kim ćete poželeti da uđete u vezu.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa punim Mesecom u drugoj kući, bićete uspešni preko posla koji zahteva veliku izdržljivost, istrajnost i upornost. Slobodni Strelci mogu da podlegnu šarmu osobe koja će im rećutati da je zauzeta. Unosite više vitamina.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pun Mesec u vašem znaku, jednom godišnje, donosi vam značajno uvećanje prihoda ako se bavite samostalnom delatnošću. Slobodni Jarčevi, mogu da se zaljube, a zauzeti ne bi trebalo da pridaju previše značaja provokacijama ljubavnog partnera.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa punim Mesecom u kući podsvesti, skloni ste preispitivanju odluka koje se odnose i na privatni život i na posao. Tajna romansa sa lekarom ili osobom koja vam je do sada bila samo prijatelj. Bol u zglobovima. Izbegavajte alkohol.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pun Mesec, koji upravlja vašim ljubavnim životom, u kući tajnih neprijatelja, čini vas sumnjičavim prema rođacima, kolegama, komšijama. Ponašanje jednog prijatelja biće izneenađenje za vas. Škorpija misli na vas. Dodatni oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)