DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 23. JUN: Blizanci da se paze nesporazuma, Lav da mudro povlači poteze, Strelac ambiciozan

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

22. 06. 2024. u 20:30

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 23. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 23. ЈУН: Близанци да се пазе неспоразума, Лав да мудро повлачи потезе, Стрелац амбициозан

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pozicija Merkura, koji upravlja načinom na koji donosite odluke, čini vas nervoznijim i sklonim nelogičnim zaključcima. Ljubavni partner vam je podrška u svemu, ali vi kao da to ne primećujete. Jedna Vodolija misli na vas. Glavobolja.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Opozicija između vašeg vladaoca Venere i Meseca, danas nepovoljno utiče na vaše finansije, naročito ako očekujete uplatu iz inostranstva. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim poslom, upozorava na oprez prilikom sklapanja dogovora.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ne odgovara vam Mesec u Jarcu preko puta vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija, jer imate utisak da privlačite osobe koje ne odgovaraju vašem senzibilitetu. Nesporazumi sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Više šetajte.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec obrazuje opoziciju sa tri planete u vašem znaku, što vam između ostalog donosi promene raspoloženje. Dogovor sa prijateljima o zajedničkom poslu može se pokazati kao vrlo isplativ. Jedna Škorpija misle na vas.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec prelazi preko vaše kuće posla, donoseći vam podršku nadređenih i osoba od uticaja. Da biste biste ostvarili svoje zamisli u okviru jednog aranžmana, morate mudro da igrate. Novac vam pristiže preko preko saradnje sa strancima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vredni ste i kreativni, ali pazite da vas ne uzmu zdravo za gotovo na poslu i ne pokušaju da prisvoje vaše zasluge u okviru projekta sa strancima. Neko ko dolazi sa dužeg puta jedva čeka da se vidi s vama. Poslušajte savet jedne Škorpije.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Tranzit Meseca preko kuće privatnosti pomalo vas iritira, dok razmišljate kako da zaradite više novca i dostignete bolju poziciju na poslu. Napet aspekt sa Merkurom upozorava da povedete više računa o svojim izjavama. Zglobovi. Vene.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec se približava vašem vladaocu Plutonu, simbolu moći i novca, donoseći vam uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Napet aspekt sa Venerom nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom. Poslušajte savet jednog Bika. Nesanica.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko kuće posla, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera, podstiče vaše ambicije kada je reč o novim aranžmanima sa osobama iz inostranstva. Budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pod velikim ste pritiskom obaveza koje vas danas očekuju kao i pregovora o nastupajućim projektima sa strancima. Ljubavni partner ima ideju o tome kako da zajedno provedete veče, ali vi kao da ne čujete šta vam govori. Jedan Bik misli na vas.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec se približava retrogradnom Plutonu u vašem znaku, upozoravajući vas na oprez prilikom dogovora sa saradnicima i članovima porodice. Očekuje vas povoljan ishod dogovora o nekretnini, bilo da je reč o privatnom ili poslovnom prostoru.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Tranzit Meseca preko 11. kuće pod uticajem Marsa, planete akcije, podstiče vaše ambicije kada se radi o trgovini organskim namirnicama, nekretninama, građevinskim radovima. Romantični zajednički trenuci sa Rakom. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEZAPAMĆEN SKANDAL: UEFA zgrozila sav normalan svet, Ubij Srbina je dozvoljeno pevati na EURO 2024!