DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 24. JUN: Vodolija da izbegava rasprave sa ženama, Devica nestrpljiva, Raka očekuje strastven susret

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

23. 06. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 24. jun, odnosno ulazak Meseca u Vodoliju, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 24. ЈУН: Водолија да избегава расправе са женама, Девица нестрпљива, Рака очекује страствен сусрет

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec rano ujutru prelazi iz uzdržanog Jarca u društvenu Vodoliju, praveći kvadrat s vašim vladaocem Marsom, što samo podstiče vašu ambiciju. Trigon sa Jupiterom donosi vam novac preko medija, stranaca, prijatelja. Virusne infekcije.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Rano ujutru, Mesec prelazi iz stabilnog Jarca u lepršavu Vodoliju, što na vaš zemljani znak deluje prilično stresno. Preduzimljivi ste kada je reč o poslu sa strancima ili ulaganju u nekretnine. Trigon sa Jupiterom donosi vam dvostruku zaradu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ulazak Meseca u devetu kuću, rano ujutru, donosi vam vesti iz inostranstva ili susret sa strancem. Aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, čini vas sklonim pogrešnim odlukama, ako se bavite uslužnom delatnošću, ugostiteljstvom.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Prelazak vašeg vladaoca Meseca iz zemljanog u vazdušni znak, pre podne, čini vas podložnijim češćim promenama raspoloženja. Poruka iz vašeg sna možda vam nudi rešenje za ljubavni problem. Oprez sa ulaganjem u nov posao. Strastveni susret sa Bikom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Prelazeći iz Jarca u Vodoliju, rano ujutru, Mesec pravi izazovan aspekt sa vašim vladaocem Suncem, zbog čega može doći do neslaganja sa osobom na položaju. Emotivni partner je nervozan, jer ima dosta problema sa finansijama. Nesanica.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Ulazak Meseca u Vodoliju čini vas nestrpljivim od ranog jutra naročito kada je reč o saradnji sa kolegama. Opozicija sa vašim vladaocem Merkurom, može uticati na promenu poslovnih planova sa saradnicima iz prekookeanskih zemalja. Stomačne tegobe.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u kući ljubavi, u prepodnevnim satima, nagoveštava mogućnost susreta sa zauzetom osobom, moguće Blizancem. Zauzete Vage očekuju rasprave i ljubomorne scene sa partnerom. Spoj sa Plutonom, upozorava da povodete više računa o troškovima.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Aspekti Meseca koji prelazi preko vašeg vladaoca Plutona, donose vam trzavice u domu, sa bračnim partnerom i članovima porodice. Rasprave sa nadređenima neće promeniti ishod poslovnog dogovora. Tajna romansa sa Ribama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca preko Plutona, koji upravlja vašom podsvešću, opominje da se oslonite na intuiciju, ako planirate projekte sa strancima. Budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Imate podršku jedne Vage.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Spoj Meseca i Plutona u kući novca donosi rasprave sa ženama na poslu. Vaš vladalac Saturn pravi trigone sa planetama u Raku, donoseći vam iznenađenje od voljene osobe. Nervozni ste zbog sastanka sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Ulazak Meseca u vaš znak gde se već nalazi retrogradni Pluton, upozorava da izbegavate rasprave sa ženama. Ishod dogovora o poslu sa nekretninama, ne zavisi samo od vas, uzmite u obzir i savete saradnika. Strelac misli na vas.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Saturn u vašem znaku pod uticajem Merkura, Venera i Sunca, donosi vam uvećanje prihoda preko kreativnih i poslova u vezi sa sportom. Zauzete Ribe treba da se oslone na intuiciju kada je reč o voljenoj osobi, slobodne očekuje susret sa Rakom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA! Ovo je najnoviji uslov za Ruse u vezi Olimpijskih igara Pariz 2024