DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 28. JUN: Blizanci uleću u romansu, Devica da se pazi vanrednih troškova, Vodolija da bude tolerantnija

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

27. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi poslednja Mesečeva četvrt u Ovnu, šta vas u petak 28. juna očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 28. ЈУН: Близанци улећу у романсу, Девица да се пази ванредних трошкова, Водолија да буде толерантнија

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Poslednja Mesečeva četvrt nađe se jednom godišnje u vašem znaku a ove godine pravi sjajne aspekte sa Jupiterom i Plutonom donoseći vam novac preko već ugovorene saradnje sa strancima i putovanja. Ljubavni partner pokazuje znake posesivnosti.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Kada se poslednja Mesečeva četvrt nađe u 12. kući, intuicija je naglašena i najbolje je da se oslonite na nju, naročito u ljubavi. Napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam vanredne troškove. Susret sa atraktivnom osobom u krugu rođaka.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Poslednja Mesečeva četvrt u 11. kući, jednom godišnje, ove godine, donosi vam lepu zaradu, preko prijatelja, kontakata sa strancima, medija, informacionih tehnologija, zanimanja u vezi sa eletrotehnikom, hirurgijom. Romansa sa osobom sa posla.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec obrazuje poslednju četvrt u Ovnu, pa se ne preporučuje se da započinjete velike poslove, već da privodite kraju ono što ste započeli u vreme mladog Meseca, 6. juna. Kvadrat sa Venerom u vašem znaku upozorava da smanjite troškove.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Kada se poslednja Mesečeva četvrt nađe u vašoj devetoj kući, razmišljate kuda na odmor i pravite dogovore da se vidite sa rođacima i prijateljima koji žive u drugom gradu ili zemlji. Moguć ulazak u tajnu romansu na kraćem putu. Hormonski status.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa poslednjom Mesečevom četvrti u osmoj kući, uplata koju očekujete može danas konačno da "legne" na vaš račun, naročito ako se bavite rizičnim, vrlo odgovornim poslom ili zanimanjem koje podrazumeva rukovanje novcem. Biće i vanrednih troškova.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Jednom godišnje, poslednja Mesečeva četvrt formira se u sedmoj kući, a ove godine donosi vam uspeh ako ste zbog posla prisutni u javnosti, bavite se advokaturom, modom, dizajnom. Aspekt s vašim vladaocem Venerom, donosi vam podršku žena na poslu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Poslednja Mesečeva četrt, jednom godišnje nađe se u šestoj kući, a ove godine pravi sjajan aspekt s vašim vladaocem Plutonom, pa privodite kraju neki dogovor, naročito ako radite u zdravstvu ili se bavite nekim vidom uslužne delatnosti.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u petoj kući, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera, planete blagostanja i kontakata sa strancima, upravo na nekom putu, možete da sretnete osobu s kojom ćete poželeti da uđete u ozbiljnu vezu. Proverite vid.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Jednom godišnje, poslednja Mesečeva četvrt nađe se u vašoj četvrtoj kući, a ove godine, decembarskim Jarčevima donosi trzavice sa ljubavnim partnerom, članovima porodice, ali i vanredne troškove, ako se bavite privatnim biznisom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Poslednja Mesečeva četvrt u trećoj kući, ove godine pravi sjajan aspekt sa Plutonom, simbolom moći i novca, u vašem znaku, donoseći vam uvećanje prihoda, podršku nadređenih, emotivnog partnera ili oca. Budite tolerantniji prema kolegama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Jednom godišnje, poslednja četvrt Meseca nađe se u drugoj kući, a ove godine donosi vam uspeh i novac preko ortačkog posla, bilo da se radi o ljubavnom ili poslovnom partneru. Slobodne Ribe mogu da uđu u vezu sa zauzetom osobom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PLJUVANJE, PA KAO KAJANJE: Albanski reprezentativac se pere nakon vređanja Srba na EURO 2024