DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 2. JUL: Ovan da se pazi ljubomornih scena, Devica kreativna, Strelac da očekuje porodične probleme

Astrolog Marina Jungić Milošević

01. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam, posle godinu dana, donosi ulazak Merkura u znak Lava, kao i retrogradni Neptun, šta vas u utorak 2. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 2. ЈУЛ: Ован да се пази љубоморних сцена, Девица креативна, Стрелац да очекује породичне проблеме

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Pročitate horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Merkur ulazi u znak Lava obrazujući trigon sa Neptunom koji danas kreće retrogradnim hodom, što umetnicima i sportistima donosi obnovu saradnje i povratak u stare klubove. Rasprave i ljubomorne scene sa voljenom osobom. Podložnost povredama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa Merkurom, planetom biznisa koji danas ulazi u kuću privatnog biznisa, fokusirani ste na proširenje poslova ili osnivanje sopstvene firme. Ljubavni partner pokazuje veću dozu ljubomore i posesivnosti. Osetljivo grlo.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, simbol flerta ulazi u kuću komunikacija, donoseći vam susrete i poznanstva sa zanimljivim osobama. Neptun kreće retrogradnim hodom preko Riba - pazite se podmetanja na poslu i žena. Promenljivo raspoloženje.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Merkur ulazi u Lava i pravi trigon sa Neptunom koji kreće retrogradnim hodom, donoseći vam dogovore sa strancima ili odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo. Izbegavajte rasprave sa Ovnovima, Bikovima i Škorpijama. Nesanica.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Merkur ulazi u vaš znak i pravi opoziciju sa retrogradnim Plutonom, donoseći vam sukobe sa partnerom, kako ljubavnim, tako i poslovnim. Pozicija Neptuna, koji danas kreće retrogradnim hodom, nagoveštava uspeh umetnicima, naročito glumcima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekti vašeg vladaoca Merkura koji danas ulazi u znak kreativnosti, donose više inspiracije i motivacije umetnicima i sportistima. Prihvatićete udvaranje zauzete osobe koju ćete upoznati preko interneta. Problemi na putu u inostranstvu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Opozicija između Plutona u kući ljubavi i Merkura koji danas ulazi u vašu 11. kuću, nagoveštava flert sa Vodolijom ili Lavom. Moguće uvećanje zarade preko uslužnih delatnosti. Budite taktičniji sa saradnicima. Podložnost povredama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Ulazak Merkura, planete dogovora u kuću karijere, najavljuje obnovu saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Rasprave sa bračnim partnerom. Slodobne očekuje susret sa interesantnom osobom na poslovnom skupu ili društvenom događaju.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Merkur, posle godinu dana, ulazi u vašu devetu kuću donoseći vam dogovore o projektima sa osobama iz inostranstva, kao i novac preko obrazovanja, sporta, umetnosti. Neptun kreće retrogradnim hodom, najavljujući probleme u domu i porodici.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Merkur, planeta trgovine, ulazi u kuću finansija i pravi trigon sa Neptunom koji kreće retrogradnim hodom, donoseći vam novac. Romantičan susret sa osobom koja često putuje, zbog posla. Bračni partner želi da vas kontroliše.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekti planete komunikacija, Merkura, koji danas ulazi u kuću partnerskih odnosa, pravi napet aspekt sa retrogradnim Plutonom u vašem znaku, donoseći trzavice sa voljenom osobom. Izbegavajte nepotrebne troškove. Glavobolja.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Merkur, planeta biznisa, posle godinu dana ulazi u kuću posla, a vaš vladalac Neptun kreće retrogradnim hodom, čineći vas mnogo aktivnijim, posebno ako se bavite sportom ili trgovinom. Budite taktičniji prema saradnicima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODMOR IZ SNOVA ZA SAMO 299 EVRA PO OSOBI! Ovu egzotičnu ponudu ne smete propustiti, CENE NIKAD MANJE!