DANAS JE ODLIČAN DAN ZA ZARADU NOVCA Astro savet za četvrtak 4. jul: Ne budite isključivi i netolerantni

Astrolog Marina Jungić Milošević

04. 07. 2024. u 07:00

SEKSTIL Merkura i Jupitera, planeta komunikacija, biznisa i prosperiteta, donosi novac piscima, prevodiocima, izdavačima, novinarima, predavačima, osobama koje često putuju zbog posla.

ДАНАС ЈЕ ОДЛИЧАН ДАН ЗА ЗАРАДУ НОВЦА Астро савет за четвртак 4. јул: Не будите искључиви и нетолерантни

Foto: Shutterstock

Planeta komunikacija, Merkur, simbol komunikacija i biznisa, na drugom stepenu Lava, danas obrazuje harmoničan aspekt sa Jupiterom, simbolom prosperiteta i kontakata sa strancima, na osmom stepenu Blizanaca. Pošto se radi o stepenima koji simbolizuju novac i finansije, povoljan je trenutak da ostvarite lepu zaradu.

Ovo se posebno odnosi na pisce, prevodioce, izdavače, novinare, predavače, kao i na osobe koje često putuju zbog posla. Znaci kojima najviše odgovara ovaj aspekt su vazdušni i vatreni - Blizanci, Vage, Vodolije, Ovnovi, Lavovi i Strelci.

Ali, nije sve tako divno, jer ovaj oslabljeni Merkur u znaku svog pada, takođe, pravi opoziciju sa retrogradnim Plutonom u Vodoliji, što donosi nervnu napetost, opasnost u saobraćaju, isključivost i netolerantnost. Ovo se najviše odnosi na julske Lavove, januarske Vodolije, oktobarske Škorpije i aprilske Bikove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SUTRA SLAVIMO IVANJDAN: Šta bi svaka kuća trebalo da uradi za sreću tokom cele godine?