DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 6. JUL: Lav nervozan, Vagu očekuje romansa, Ribe da se klone nepotrebnih troškova

Astrolog Marina Jungić Milošević

05. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 6 jul, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 6. ЈУЛ: Лав нервозан, Вагу очекује романса, Рибе да се клоне непотребних трошкова

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Trigon između Meseca i Urana, povoljno utiče na ishod poslovnog dogovora sa Rakom. Kvadrat Venere, vladaoca vaše kuće ljubavi i asterioida Hiron, donosi vam trzavice sa emotivnim partnerom. Problemi sa želucem.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mada vam pozicija vašeg vladaoca Venere, simbola novca, donosi veće prihode, ipak u izbegavajte rizične finansijske transakcije. Voljena osoba je opterećena problemima i očekuje više razumevanja od vas. Izbegavajte slatkiše.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, donose vam povoljne vesti od Vodolije. Mesec uveče pravi trigon s Neptunom, koji upravlja vašim emotivnim životom, pa ćete teško odoleti udvaranju šarmantne osobe koja često putuje zbog posla.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Aspekti vašeg vladaoca Meseca, simbola emocija, u večernjim satima, nagoveštavaju romantičan susret sa Devicom. Očekuje vas dogovor sa uticajnom osobom o isplativosti novog poslovnog projekta sa strancima. Pazite se povreda.

LAV (23. 7 - 22. 8)

S asteroidom Eros u vašem znaku nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Umetnike i sportiste danas očekuje uspeh. Emotivni partner očekuje vašu podršku kada je reč o njegovoj poslovnoj odluci. Nervoza.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Dobro aspektovani Merkur, koji upravlja vašim znakom i karijerom, donosi vam novac ako ste prisutni u javnosti, preko posla. Intrigira vas ponašanje osoba koju ste upoznali preko neke društvene mreže. Unosite više tečnosti.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u kući karijere donosi vam podršku žena, a rođenima u drugoj dekadi Venera nagoveštava romansu sa kolegom. Dva asteroida sa istim imenom, Pobeda, u vašem znaku, čine vas spremnim da ostvarite mnogo toga što želite.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Aspekt vašeg vladaoca, retrogradnog Plutona i Merkura, donosi vam poziv za izlazak od osobe kojoj ste već duže vreme opsesija. Pozicija Meseca nagoveštava susret sa osobom koja stiže sa dužeg puta. Oprez za volanom.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Novac dolazi i odlazi, ali saradnja sa Bikom kroz bavljenje uslužnom delatnošću može da vam obezbedi izvor prihoda. Vladalac vašeg znaka večeras ulazi u trigon sa planetom emocija, donoseći tajni susret sa Vodolijom. Nesanica.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekt između Meseca i planete mašte, podstiče vašu inspiraciju, ako se bavite krerativnim zanimanjem, naročito glumo, slikarstvom. Retrogradni hod vašeg vladaoca Saturna, odlaže susret sa jednom Škorpijom. Više šetajte.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac, Uran, opterećen napetim aspektom sa Marsom, otežava i usporava vaše poslove i planove. Teško ćete odoleti šarmu mladilike, atraktivne osobe koju možete da upoznate preko prijatelja. Strelac misli na vas. Problem sa zglobovima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Venera, planeta novca u kući kreativnosti, donosi uspeh umetnicima i sportistima. Uzdržite se od nepotrebnih troškova. Mesec u trigonu sa Saturnom u vašem znaku, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa Rakom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PONAVLJA SE ČETVRTFINALE EURO 2024?! Neverovatna frka na Evropskom prvenstvu u fudbalu!