HOROSKOP ZA PONEDELJAK 8. JUL: Lav da se pazi povrede, Škorpija tvrdoglava, Jarcu se u život vraća stara ljubav

Astrolog Marina Jungić Milošević

07. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 8. jul, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 8. ЈУЛ: Лав да се пази повреде, Шкорпија тврдоглава, Јарцу се у живот враћа стара љубав

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec blizu asteroida Eros u kući ljubavi, pod uticajem vašeg vladaoca Marsa donosi vam rasprave sa partnerom i ljubomorne scene. Mada ste spremni da s puno entuzijazma realizujete svoje kreativne ideje, možete da naiđete na zid prepreka.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Harmoničan aspekt vašeg vladaoca Venere sa Marsom i Uranom u vašem znaku, donosi vam novac ako se bavite trgovinom ili nekom delatnošću koja podrazumeva česta putovanja. Trzavice i rasprave u domu i porodici, zbog partnerove ljubomore. Nesanica.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekt Jupitera sa Mesecom u Lavu, podstiče vašu ambiciju i potrebu da se istaknete sa svojim idejama, naročito ako radite u medijima ili često putujete zbog posla. Teško ćete uspeti da se oslobodite razmišljanja o jednoj zauzetoj osobi.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u konjunkciji sa asteroidom Eros u Lavu, nagoveštava ulazak u tajnu romansu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Naizgled neobavezan susret sa Blizancima može povoljno uticati na vašu karijeru.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa Mesecom koji prelazi preko asteroida Eros u vašem znaku, nećete moći da ostanete neprimećeni u društvu suprotnog pola. Rođeni u trećoj dekadi trebalo bi da pripaze na troškove. Rasprave sa ljubavnim partnerom i nadređenima. Sportske povrede.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Prelazak Meseca preko vašeg vladaoca Merkura i asteroida Eros u Lavu, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom na položaju. Emotivni partner ima potrebu da vam nameće svoje mišljenje, što vas posebno iritira. Nesanica.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti vašeg vladaoca Venere u polju karijere donose vam podršku žena. Sa Mesecom blizu asteroida Eros u Lavu, preko prijatelja možete da upoznate harizmatičnu osobu. Zauzete Vage bi trebalo da izbegavaju rasprave sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Napeti aspekti Meseca sa vašim vladaocima, Marsom i Plutonom, upozoravaju na sukobe sa voljenom osobom, kao i sa autoritetima. Rešeni ste da isterate do kraja nešto što ste naumili. Poslušajte savet Riba. Unosite više vitamina.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Povoljni aspekti Venere sa vašim vladaocima, Jupiterom i Neptunom, podstiču vašu ambiciju po pitanju saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Pozicija Meseca donosi vam susret sa nejkim ko stiže sa dužeg puta. Poslušajte savet Blizanaca.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Konjunkcija Meseca i Merkura u osmoj kući, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske poteze. Trigon između vašeg vladaoca Saturna i Venere, u vaš život može da donsese staru simpatiju. Provodite više vremena u prirodi.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Napeti aspekti Meseca i Merkura sa vašim vladaocem Uranom, upozoravaju da izbegavate rasprave sa ženama, kao i sa voljenom osobom. Pozicija asteroida Eros u kući partnerskih odnosa, donosi vam iznenadni susret sa Lavom. Oprez za volanom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekti Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, čine vas sklonim nelogičnim odlukama kada je reč o odnosu sa partnerom. Pozicija Meseca podstiče vaše ambicije o realizaciji saradnje sa strancima. Budite tolerantnijim prema jednom Lavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?