NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. JULA: Ovnu dobar period za posao, Rak će videti staru ljubav, Vodolije da paze dokumenta i šta potpisuju

Astrolog Marina Jungić Milošević

13. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 14. do 20. jula, šta vas narednih sedam dana očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 14. ДО 20. ЈУЛА: Овну добар период за посао, Рак ће видети стару љубав, Водолије да пазе документа и шта потписују

Foto: Shutterstock

Nedelja pred nama donosi poslednje trzaje opasne konjunkcije Marsa i Urana nad fiksnom zvezdom Algol, aspekta koji prestaje 20. jula, kada Mars, planeta akcije , vitalnosti, ali i sukoba, ulazi u hitre, komunikativne Blizance.

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Foto Pixabay free images

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Period počinje sa velikim vodenim trigonom koji vam donosi mogućnost da realizujete svoje planove, naročito ako ste privatnik, bavite se nekretninama, radite u zdravstvu. Posle ulaska vašeg vladaoca Marsa u Blizance, nakon dve godine, 20. jula, moraćete da se prilagodite novim uslovima na radnom mestu. Novac pristiže preko putovanja, kontakata sa strancima, uslužnih i intelektualnih delatnosti.

Ljubav Venera, vladalac vašeg emotivnog života, pod uticajem Jupitera, nagoveštava poznanstvo sa zauzetom osobom, koja će ostaviti jak utisak na vas. Otežana komunikacija sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, u drugoj polovini nedelje. Roditelji bi trebalo da obrate više pažnje na odnos sa decom, naročito ako se radi o tinejdžerima.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

Foto Pixabay free images

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Napeti aspekti Merkura, koji upravlja vašim poslovima i finansijama, donosi vam kontakte sa osobama na položaju čija reč mora biti poslednja. U drugoj polovini perioda, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Pozicija vašeg vladaoca Venere, simbola posla, u kući karijere donosi vam zaradu preko paralelnog ili honorarnog posla. Poslušajte savet jednog Jarca ili Riba.

Ljubav Ulazak Meseca, simbola emocija i doma, u kuću partnerskih odnosa, početkom nedelje, nagoveštava povoljan dogovor sa voljenom osobom bilo da se radi o ulasku u brak ili o adaptaciji ili kupovini stana. Krajem perioda, kada Mars ulazi u Blizance, posle dve godine, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora.

Zdravlje Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

 

Foto Pixabay free images

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Posao Sa Suncem u kući novca, tokom ove nedelje, počinjete da realizujete nešto o čemu ste dugo maštali, sklapate nove dogovore, planirate poslove i kraća putovanja. Ulazak Marsa u vaš znak, posle dve godine, krajem perioda, podstiče vas na akciju i donosi priliv energije, ali i neplanirane izdatke. Pozicija Meseca, 17. jula, opominje na oprez, ukoliko se bavite advokaturom, umetnošću, modom.

Ljubav Sa asteroidom Amor u vašem znaku, ne možete da ostanete neprimećeni. Žene će biti na meti šarmantnih, uglavnom zauzetih zavodnika. Aspekt između Jupitera u vašem znaku i Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, povoljno deluje na stabilizaciju odnosa sa bračnim partnerom. Dobijate poziv za izlazak od jednog Lava.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

RAK (22.6 - 22.7)

Posao Naglašeno polje novca, tokom ove nedelje, donosi vam uspeh i uvećanje prihoda, preko privatnog biznisa, trgovine nekretninama, ugostiteljstva. Sredinom perioda ćete biti u prilici da svoje znanje predstavite na najbolji mogući način.Napeti aspekti Merkura, planete biznisa i komunikacija, usporavaju ili odlažu realizaciju vaših planova. Poslušajte savet jednog Bika ili Jarca.

Ljubav Veliki vodeni trigon donosi vam kontakt ili susret sa starom simpatijom ili s nekim ko stiže sa dužeg puta. Jedna Škorpija želi da se vidi s vama. Konjunkcija Marsa, planete strasti i asteroida Amor u kući tajni, krajem nedelje, nagoveštava ulazak u romansu s mlađom osobom preko interneta. Devica misli na vas.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto Pixabay free images

LAV (23.7 - 22.8)

Posao Sa naglašenom 12. kućom u kojoj se nalazi i vaš vladalac Sunce, razmišljate o projektu koji bi mogao da bude isplativ na duže vreme. Aspekti Venere, planete novca, donose vam uspeh u okviru posla, koji ima veze sa umetnošću, naročito filmom, glumom, muzikom. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Ulazak Marsa u Blizance, 20. jula, donosi vam svađu sa prijateljima i promenu planova.

Ljubav Sa Venerom, planetom ljubavi ali i posla, u vašem znaku, popularni ste i omiljeni u društvu. Konjunkcija Marsa i Urana nad Algolom, vladaoca partnerskih odnosa, donosi rasprave ljubomorne scene i raskide. Početkom perioda, nećete biti sigurni kako da se postavite prema simpatiji iz mladosti ili nekome ko želi da se vidi s vama.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto Pixabay free images

DEVICA (23.8 - 22.9)

Posao Napeti aspekti vašeg vladaoca Merkura u kući ograničenja, upozoravaju na oprez sa troškovima. Izbegavajte rizične finansijske poteze, ako planirate saradnju sa strancima.Krajem perioda, kada Mars ulazi u vašu kuću karijere, pristupate razradi ideja za nove aranžmane, naročito ako se bavite intelektualnim zanimanjem ili planirate pokretanje privatnog biznisa.

Ljubav Pozicija Venere, koja upravlja vašim poslovnim ali i ljubavnim životom, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa nekim koga ćete upoznati preko poslovnih kontakata. Slobodne Device intrigira mlađa osoba o kojoj već duže vreme razmišljaju. Smeta vam što bračni ili dugogodišnji partner pokazuje znake ljubomore i posesivnosti.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.

Foto: Free Images Pixabay

VAGA (23.9 - 22.10)

Posao Mada je poslovna situacija pod kontrolom, ipak izbegavajte rizične finansijske poteze, jer su mogući vanredni troškovi. Pozicija vašeg vladaoca Venere, donosi vam podršku žena ali i osobe zainteresovane da ulože novac u vaše ideje i znanje. Sredinom perioda, dogovor sa Blizancima može se pokazati kao dobra odluka. U drugoj polovini nedelje, veće su šanse da realizujete posao sa strancima.

Ljubav Spoj Marsa i Urana nad Algolom, vladalaca vašeg emotivnog života, upozorava na mogućnost iznenadnog raskida ili razdvajanja od voljene osobe, zbog njenog posla. Posle 20. jula, mogući su češći konflikti sa partnerom, zbog njegove preopeterećenosti poslom. Slobodne Vage, preko interneta mogu da upoznaju mladoliku osobu.

Zdravlje Podložnost infekcijama.

Foto: Free Images Pixabay

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

Posao Naglašen znak Bika, rođenima u prvoj i trećoj dekadi donosi probleme sa finansijama, kao i u sudskim sporovima. U drugoj polovini nedelje, izbegavajte rasprave sa nadređenima. Posle 20. jula, sa ulaskom vašeg vladaoca Marsa u Blizance, posle dve godine, postajete energičniji i aktivniji, naročito ako nosite uniformu na radu ili ako vaše zanimanje podrazumeva određenu dozu opasnosti.

Ljubav Pozicija Venere, zadužene za vaš emotivni život, donosi vam brojne susrete i poznanstva, naročito preko posla i službenih putovanja. Početkom perioda formira se veliki vodeni trigon, koji nagoveštava prijatne zajedničke trenutke sa voljenom osobom, a slobodnim Škorpijama donosi susret s nekim u koga će se zaljubiti.

Zdravlje Družite se češće sa prijateljima.

Foto: Free Images Pixabay

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Nedelja pred vama donosi vam više mogućnosti za brzu zaradu, mada se neće raditi o nekim većim sumama. Sredinom perioda, možete da dobijete poslovnu ponudu od osobe koja živi u nekoj prekookeanskoj zemlji. Konjunkcija Marsa i Urana nad Algolom u kući posla, u drugoj polovini nedelje, upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze, kao i rasprave sa saradnicima i rođacima.

Ljubav Oslabljen uticaj Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, nepovoljno deluje na komunikaciju sa voljenom osobom. Tajna romansa sa privlačnom osobom, može da probudi vašu strast ali i da vas prilično optereti. Posle 20. jula, Mars ulazi u kuću partnerskih odnosa, donoseći vam trzavice i rasprave, zbog partnerove ljubomore i posesivnosti.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

Foto: Free Images Pixabay

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Veliki trigon u vodenim znacima, početkom nedelje, stavlja akcenat na privatni biznis, intelektualne delatnosti, sudske procese, kontakte sa strancima i kraća putovanja. Sredinom perioda, možete da ugovorite isplativ posao sa strancima. Posle 20. jula, kada Mars ulazi u vašu kuću posla, povedite više računa o dokumentaciji, kao i o odnosu prema saradnicima.

Ljubav Naglašena kuća strasti, nagoveštava buran period na emotivnom planu i susret sa osobom o kojoj nećete prestati da razmišljate. Spoj Urana i Marsa nad opasnim Algolom u kući ljubavi, čini vas sklonim eksplozivnim reakcijama na partnerove komentare. Slobodni Jarčevi, preko prijatelja, mogu da upoznaju zavodljivu Škorpiju.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Budite tolerantniji prema kolegama. Konjunkcija Marsa i vašeg vladaoca Urana, u drugoj polovini perioda, upozorava na probleme sa dokumentacijom, finansijama, ugovorima, dogovorima.Pokažite više tolerancije prema kolegama i saradnicima. Posle 20. jula, kada Mars posle dve godine ulazi u Blizance, možete biti skloni nelogičnim zaključcima, a samim tim i pogrešnim odlukama.

Ljubav Naglašen znak Lava, u koji pada kuća partnerskih odnosa, slobodnim Vodolijama donosi dilemu jer im se mogu svideti dve podjednako interesantne osobe. Bračni partner je nervozan zato što nikada nemate vremena za razgovor o važnoj temi. na nekom javnom skupu ili proslavi, možete da upoznate harizmatičnu osobu.

Zdravlje Stomačne tegobe.

Foto: Free Images Pixabay

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Ove nedelje imate više šansi da realizujete svoje ideje i planove. Naglašena astrološka kuća posla, svakodnevice i zdravlja, odgovara Ribama treće dekade koje se bave umetničkim zanimanjima, medicinom, alternativnom medicinom, farmacijom, uslužnim delatnostima. Krajem perioda, preko prijatelja ili rođaka možete da se dogovorite oko zajedničkog ulaganja u nekretnine.

Ljubav Veliki trigon u vodenim znacima, početkom nedelje, donosi vam romantično upoznavanje sa strancem ili osobom koja stiže sa dužeg puta. Merkur, vladalac vaših emocija, pravi napet aspekt sa Neptunom u vašem znaku, što budi vašu sumnju u iskrenost dugogodišnjeg ili bračnog partnera. Trzavice sa mlađim članom porodice.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)