IGRAJTE IGRE NA SREĆU Astro savet za četvrtak, 11. jul: Ovo se dešava posle godinu dana - Očekujte flert, raskide i vanredne troškove

Astrolog Marina Jungić Milošević

11. 07. 2024. u 07:00

JEDNOM godišnje, Venera, planeta ljubavi, lepote, umetnosti i novca, prelazi preko znaka Lava, ali to ne znači da svake godine obrazuje iste aspekte sa tranzitnim planetama. Ove godine, 11. jula, Venera ulazi u peti zodijački znak, u kome ostaje do 5. avgusta, kada prelazi u znak Device.

ИГРАЈТЕ ИГРЕ НА СРЕЋУ Астро савет за четвртак, 11. јул: Ово се дешава после годину дана -  Очекујте флерт, раскиде и ванредне трошкове

Foto: Profimedia

Pozicija Venere naglašena je u Biku, Vagi i Ribama, zbog čega će predstavnici ovih znakova najviše osetiti njen uticaj na poslovnom, finansijskom i naravno ljubavnom planu.

Tranzitna Venera u Lavu će obrazovati harmonične aspekte sa Neptunom u Ribama (trigon), a napete sa retrogradnim Plutonom u Vodoliji (opoziciju) i Uranom u Biku (kvadrat).

Zbog opozicije između Venere i Plutona, koji retrogradnim hodom prelazi preko Vodolije, ne bi trebalo po svaku cenu ulaziti u poslove sa strancima, niti planirati saradnju s njima na duže staze, jer su mogući finansijski gubici.

Venera (novac) obrazuje kvadrat sa Uranom (neočekivane situacije) nad opasnom fiksnom zvezdom Algolom, pa će novac priticati, ali će još brže odlaziti na neplanirane troškove. Zato bi trebalo izbegavati kupoprodaju nekretnina, zemlje, pokretanje poslova u vezi sa proizvodnjom hrane, naročito organskog porekla. Budući da je Venera i planeta ljubavi, a Urana simbol flerta i raskida, mnogi će biti razdvojeni od partnera, zbog događaja na koje neće moći da utiču, najčešće putovanja zbog posla.

Pošto Venera ulazi u peti zodijački znak, koji simbolizuje ljubav, decu, zabavu, radost, srećne okolnosti, sport, umetnost, preko ovih oblasti će pristizati i novac umetnicima, sportistima, osobama koje se bave šou-biznisom, obrazovanjem najmlađih, vlasnicima igraonica, sportskih objekata, kao i igara na sreću. Zaigrajte neku igru, ogrebite neki listić, igrajte loto - veće su šanse da vam se osmehne sreća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN VEŠTINA MLADIH: Put ka boljoj budućnosti