DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 12. JUL: Ovan da ne žuri sa ulaganjima, Rak ima šansu da završi važne poslove, Vagu očekuje flert

Astrolog Marina Jungić Milošević

11. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Vage, šta vas u petak 12. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 12. ЈУЛ: Ован да не жури са улагањима, Рак има шансу да заврши важне послове, Вагу очекује флерт

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Opozicija između Venere u petoj kući i vašeg vladaoca, retrogradnog Plutona upozorava da ne žurite sa ulaganjima u poslove sa strancima, naročito ako se bavite sportom ili poslovima od državnog značaja. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore. Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera u sekstilu sa Uranom u vašem znaku, donosi vam novac. Ipak, budite oprezniji ukoliko planirate saradnju sa strancima. Šarmantna ali zauzeta osoba pokušava da privuče vašu pažnju. Smanjite unos slatkiša.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pozicija vašeg vladaoca Merkura, pod uticajem Jupitera, planete prosperiteta, donosi vam mogućnost za zaradu preko posla u vezi sa turizmom, ugostiteljstvom, transportom, trgovinom. Ljubavni partner vam priprema iznenađenje.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Moćni trigon između vašeg vladaoca Meseca koji danas ulazi u Vagu i Jupitera i Plutona, donosi vam šanse da završite važne obaveze. Poslovna saradnja sa emotivnim partnerom, nagoveštava mogućnost uspostavljanja dugoročnih, isplativih poslova.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Zbog Meseca u sjajnom aspektu sa Venerom u vašem znaku, vi ste svakako znak u trendu, omiljeni i rado viđeni u društvu. U popodnevnim satima, možete da dobijete ponudu za saradnju od nekdašanjih partnera. Poslušajte savet jednog Ovna.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Venera u kući tajni u izazovnom aspektu sa retrogradnim Plutonom u kući posla, donosi vam novac preko paralelnog angažmana u oblasti mode, nege. Odlaganje nekih planova ne bi trebalo da vas zabrine, jer ćete imati podršku Jarca i Riba.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sjajno aspektovan Mesec donosi vam uspeh i uvećanje prihoda preko kreativnih i zanimanja koja podrazumevaju putovanja, predavaštva, advokature. Vladalac Venera u Lavu, slobodnim Vagama donosi flert sa harizmatičnom osobom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Opozicija između vašeg vladaoca Plutona i Venere u kući karijere, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima, ali i sa ljubavnim partnerom. Novac pristiže Škorpijama koje se bave alternativnom medicinom, negom ili uslužnim delatnostima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Napet aspekt Venere u devetoj kući sa Uranom opominje vas na oprez prilikom sklapanja poslova i dogovora sa strancima. Ne preporučuje se potpisivanje ugovora. Iznenadni susret sa osobom koja će dosta uticati na dalji tok vaše karijere.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Kvadrat između Venere i Urana, planeta novca i više sile, upozorava vas da budete oprezniji sa novcem, naročito ako planirate kupovinu ili prodaju nekretnina. Naglašen znak Lava donosi vam strastveni susret sa umetnikom ili lekarom.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran obrazuju napet aspekt sa Venerom, zbog čega bi trebalo da povučete ručnu i dobro razmislite pre nego što uletite u poslovni aranžman sa strancima. Naglašena sedma kuća donosi vam nove susrete i poznanstva.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Venera u kući posla, pod uticajem Neptuna iz vašeg znaka, pogoduje vam ako se bavite poslom koji zahteva kreativnu crtu ili ima veze sa naučnim istraživanjem. Mesec u Vagi donosi vam uvećanje prihoda preko javnih delatnosti, advokature.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!