DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 14. JUL: Bik da pazi na partnerovu ljubomoru, Rak da ne troši novac, Ribe očekuje romantičan susret

Astrolog Marina Jungić Milošević

13. 07. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Škorpiju, šta vas u nedelju 14. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 14. ЈУЛ: Бик да пази на партнерову љубомору, Рак да не троши новац, Рибе очекује романтичан сусрет

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u kući novca i rizika, pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, podstiče vašu ambiciju kada se radi o poslovima u vezi sa novim tehnologijama, medijima, medicinom. Izbegavajte podizanje kredita. Strastveni susret sa Lavom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Ulazak Meseca blizu asterioida Fantazija, koji upravlja vašim načinom odlučivanja, u sedmu kuću, donosi vam šansu sa ostvarite neke kreativne ideje, ako se bavite umetnošću, advokaturom. Voljena osoba je ljubomorna, naročito ako se radi o jednoj Škorpiji.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Napeti aspekti Meseca, koji upravlja vašim poslovima, upozoravaju na oprez, ukoliko planirate dogovor o novom projektu sa osobama sa kojima ste nekada sarađivali. Ponašanje voljene osobe izaziva vašu sumnju. Nesanica.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec blizu asterioida Fantazija, pod uplivom Urana, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, donosi raskid ili razdvajanje od voljene osobe zbog neočekivanih okolnosti, čak i druge osobe. Izbegavajte nepotrebne troškove. Poslušajte savet Jarca.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Prelazak Meseca blizu asterioida Fantazija u četvrtoj kući, naglašava vašu intuiciju i kreativnost, kada se radi o realizaciji porodičnog biznisa ili nekog drugog vida samostalne delatnosti. Strastveni susret sa jednom Vodolijom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa Mesecom u kući dogovora i komunikacija, razmišljate o poslovnoj ponudi koja bi mogla da vam obezbedi stabilan izvor prihoda na duže vreme. Emotivni partner želi da s vamna razgovara o nečemu što je važno za vašu vezu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, koji upravlja vašom karijerom, u kući posla, obrazuje napet aspekt sa Plutonom, upozoravajući vas da povedete više računa o troškovima. Imate podršku žena, naročito na poslu. Slobodne Vage očekuje susret sa Blizancima.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec blizu asteroida Fantazija u vašem znaku pod uplivom vašeg vladaoca, Plutona, stavlja akcenat na poslovne dogovore sa strancima. Ipak, budite oprezniji kada se radi o dogovorima ili potpisivanju ugovora. Susret sa starom simpatijom. Poziv za izlazak od Riba.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija Meseca u Škorpiji, koji upravlja vašom kućom rizika, upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze. Bračni ili dugogodišnji partner pokazuje ljubomoru, zbog vašeg ponašanja prema njemu. Slobodne Strelce očekuje susret sa Ovnom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u napetom aspektu sa vašim suvladaocem Uranom, trebalo bi da povedete računa o tome sa kim delite ideje i planove. Voljena osoba očekuje da joj poklonite više pažnje. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju mladoliku osobu.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Retrogradni Pluton u vašem znaku pravi napet aspekt sa Mesecom blizu asteroida Fantazija u kući karijere, što podstiče vašu ambiciju, naročito ako se bavite ulaganjima u informacione tehnologije. Voljena osoba vam priprema iznenađenje. Poslušajte savet jednog Strelca.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u kući kontakata sa strancima, donosi vam ponudu za posao preko prijatelja. Ipak, izbegavajte nepotrebne troškove. Slobodne Ribe očekuje romantičan susret sa Škorpijom u večernjim satima. Imate utisak da bračni partner nešto krije od vas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!