ČUVAJTE SE STRUJE I U SAOBRAĆAJU Astro savet za utorak, 16. jul: Izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske poteze

Astrolog Marina Jungić Milošević

16. 07. 2024. u 07:00

MESEC (emocije, raspoloženje, žene, narod) danas pravi napet aspekt, opoziciju, sa konjunkcijom Marsa i Urana na fiksnoj zvezdi Algol.

ЧУВАЈТЕ СЕ СТРУЈЕ И У САОБРАЋАЈУ Астро савет за уторак, 16. јул: Избегавајте непотребне трошкове и ризичне финансијске потезе

Foto Shutterstock

To upozorava na ljubavne svađe, rasprave, ljubomorne scene, nagle raskide, a sve to zbog posesivnosti i agresivnosti ljubavnih partnera, uglavnom muških.

Ovaj aspekt nepovoljno utiče na žene, simbolizovane Mesecom u Škorpiji, koje će se naći u situaciji da trpe nasilje partnera ili da teško mogu da ga izbegnu.

Ovaj aspekt upozorava i na opasnost od povreda glave, naročito u saobraćaju (na raskrsnicama i od šinskih vozila), ali i na opasnost od električne energije. Takođe, ovaj aspekt opominje da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske poteze.

Ipak, svetle tačke dana, kao svetla na kraju tunela, predstavljaju trigoni između Meseca u Škorpiji i Sunca, kao i između Meseca i Saturna, koji donose pomoć, podršku, savet od osobe na položaju, ugledne osobe, uticajne osobe, od oca, partnera, šefa, uglavnom, neke značajne muške figure, bilo da dolazi iz porodice, poslovnog okruženja ili kruga prijatelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!