DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 16. JUL: Strelcu stara ljubav želi da se vrati u život, Vodolija da pazi kako sklapa poslove

Astrolog Marina Jungić Milošević

15. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u utorak 16. jula očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 16. ЈУЛ: Стрелцу стара љубав жели да се врати у живот, Водолија да пази како склапа послове

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)ž

Naglašen znak Lava donosi vam uvećanje prihoda, ali i neplanirane troškove. Asterioid Hiron u vašem znaku u trigonu sa Merkurom, nagoveštava romantičnu prepisku sa starom simpatijom. Poslušajte savet nutricioniste.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija Meseca nasuprot Marsu i Uranu u vašem znaku, upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Jarcu ili Škorpiji. Izbegavajte podizanje kredita i nepotrebne troškove. Pazite se povreda u kući.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa vašim vladaocem Merkurom u polju biznisa, u napetom aspektu sa Meseom, pazite kada se dogovorate o novim aranžmanima sa strancima. Susret sa harizmatičnim Lavom, u večerljim satima. Dodatni oprez u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec kući ljubavi pravi trigon sa retrogradnim Saturnom u Ribama, prizivajući staru simpatiju koja živi u drugom gradu. Mogućnost zarade preko poslova sa strancima. Povedite više računa o načinu ishrane. Glavobolja.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa Venerom i asteroidom Eros u vašem znaku, omiljeni ste i popularni u društvu. Trigon između vašeg vladaoca Sunca i Meseca, pogoduje umetnicima i naučnicima prve dekade. Problemi zbog partnerove ljubomore. Poslušajte savet starijeg rođaka.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Pozicija vašeg vladaoca Merkura upozorava na oprez prilikom poslovnih dogovora. Neko može da vam radi iza leđa, pazite šta i kome pričate. Pozicija Meseca i Sunca, nagoveštava romansu sa zauzetom osobom. Osetljivi mokraćni kanali.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Meseca, koji upravlja kućom karijere, donosi vam šanse za zaradu preko poslova sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Opozicija sa Marsom i Uranom, vladaocima ljubavnog života, upozorava na probleme zbog partnerove posesivnosti.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u vašem znaku u trigonu sa Suncem u kući karijere donosi vam finansijsku satisfakciju ako ste prisutni u javnosti preko posla. Bračni partner pokazuje veću dozu ljubomore i posesivnosti. Moguće je da za to ima razloga.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš emotivni partner ne može da sakrije ljubomoru kada ste vi u pitanju. Budite oprezniji, ako potpisujete neke ugovore. Susret sa starom simpatijom, koja ponovo želi da bude deo vašeg života. Dodatni oprez u saobraćaju.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec danas formira trigon sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam dogovor o saradnji sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Izazovan aspekt sa Marsom i Uranom, upozorava na ljubomorne scene ili nagli raskid sa partnerom.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac, buntovni Uran blizu Marsa na Algolu, nasuprot Mesecu u Škorpiji, opominje na oprez prilikom sklapanja dogovora o novim poslovima. Zbog naglašenog znaka Lava, popularni ste i rado viđeni u društvu suprotnog pola. Glavobolja.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mada vam tranzit Meseca preko devete kuće donosi kontakte sa strancima, neophodan je oprez ako razmatrate mogućnost ulaganja u nove aranžmane. Izbegavajte rasprave sa nadređenima. Problemi zbog starijeg člana porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!