DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 17. JUL: Lavu stiže novac, Škorpija ambiciozna, Blizanci da pripaze na ishranu

Astrolog Marina Jungić Milošević

16. 07. 2024. u 21:05

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Strelca, šta vas u sredu 17. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 17. ЈУЛ: Лаву стиже новац, Шкорпија амбициозна, Близанци да припазе на исхрану

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekt Meseca sa vašim vladaocem Plutonom, podstiče vaše ambicije koje se odnose na saradnju sa strancima i planove u vezi sa studijama ili usavršavanjem u inostranstvu. Pozicija Venere nagoveštava odlazak na kraći put sa partnerom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi ali i posla, najavljuje mogućnost ulaganja u paralelni posao ili upozorava na oprez sa finansijama i ulaganjem novca u nove projekte. Sekstil sa Marsom, vladaocem partnerskih odnosa, donosi vam susret sa Škorpijom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekt između Meseca i Jupitera u vašem znaku, planete prosperiteta i putovanja, donosi vam povoljno vesti o poslu sa strancima ili u boravku u inostranstvu. Voljena osoba smatra da niste do kraja iskreni prema njoj. Smanjite unos šećera.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca u kući svakodnevice donosi vam brojne obaveze koje danas nikako nećete moći da izbegnete. Kontakti koje uspostavljate sa novim saradnicima, donose vam zaradu ako se bavite uslužnim dealtnostima ili turizmom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Trigon između Venere u vašem znaku i Meseca, donosi vam novac preko putovanja, obrazovanja, rođaka bračnog partnera. Pozicija vašeg vladaoca, Sunca, slobodnima donosi flert na kraćem putu, a zauzetima prijatne trenutke udvoje.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Napeti aspekti vašeg vladaoca Merkura u kući ograničenja, upozoravaju da vodite računa o tome šta i kome pričate. Pozicija Meseca najavljuje rasprave u domu i porodici. Ljubavni zanos sa zauzetom osobom kojoj se odavno dopadate.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u kući biznisa obrazuje trigon sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam uspeh preko medija, šou biznisa, muzike, informacionih tehnologija, marketinga, kontakata sa strrancima. Tajna romansa sa osobom sa posla može biti obelodanjena.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Harmoničan aspekt vašeg vladaoca Plutona sa Mesecom, spoj simbola novca i putovanja, podstiču vaše ambicije kada je reč o saradnji sa strancima. Pozicija Venere u kući nagoveštava povećano interesovanje osobe sa posla za vas.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u vašem znaku pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera, planete koja sve uvećava, i vašu zaradu i želju za trošenjem, donosi vam novac ali i vanredne troškove. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, upozorava na trzavice u ljubavi.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn, simbol upornosti, obrazuje trigon sa Suncem, planetom uspeh i ugleda, što povoljno utiče na realizaciju vaših ideja i zamisli. Mesec u Strelcu, vladalac partnerskih odnosa, donosi vam flert na kraćem putu.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Urana i Merkura, koji upravlja vašim ljubavnim životom, donosi vam nagli raskid ili razdvajanje od partnera zbog više sile. Pozicija Sunca povoljno utiče na vaše poslovne aktivnosti i reputaciju.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Trigon između Meseca u kući karijere i vašeg vladaoca Neptuna, pojačava intuiciju, umetničku inspiraciju i motivaciju kod sportista. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, nagoveštava strastveni susret sa nekim ko nosi uniformu na radu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)