DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 18. JUL: Lavu potreban odmor, Vaga uspešna na poslu, Jarcu stiže novac

Astrolog Marina Jungić Milošević

17. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u četvrtak 10. jula očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 18. ЈУЛ: Лаву потребан одмор, Вага успешна на послу, Јарцу стиже новац

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Inkonjunkcija Meseca i vašeg vladaoca Marsa, podstiče vašu ambiciju, ali ćete ipak morati da se prilagodite zahtevima nadređenih. Finansijska situacija kreće nabolje preko saradnje sa stranaca. Izbegavajte rasprave sa ženama.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicije vašeg vladaoca Venere i Meseca u kući finansija, donosi vam uvećanje prihoda preko porodičnog biznisa ili nekog vida samostalne delatnosti. Ako planirate posao sa nekretninama, očekuju vas vanredni troškovi.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Strelcu obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Merkurom, donoseći vam poslovne ponude od osoba koje žive u inostranstvu, naročito ukoliko se bavite advokaturom, modom, dizajnom, marketingom. Skloni ste nelogičnim odlukama.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u kući svakodnevice, obrazuje trigon sa Merkurom, zbog čega možete da uvećate prihode preko uslužnih delatnosti, privatnog biznisa, alternativnih vidova lečenja. Zahlađenje odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u trigonu sa Merkurom, koji upravlja vašim poslom i finansijama, podstiče vaš entuzijazam kada je reč o projektu koji ima veze sa strancima. Emotivni partner pokušava da vam nametne svoje mišljenje. Potreban vam je odmor.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Pozicija vašeg vladaoca Merkura u 12. kući donosi vam dogovor u tajnosti sa osobom koja raspolaže važnim informacijama. Klonite se rasprava sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa Crnim Mesecom Lilit u vašem znaku, ne možete da ostanete neprimećeni. Mesec pravi trigon sa vašim vladaocem Venerom donoseći vam uspeh i novac preko medija, marketinga, putovanja, informacionih tehnologija. Podložnost povredama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko kuće posla, ali i ljubavi, pod uticajem vašeg vladaoca Marsa, donosi vam uvećanje prihoda zahvaljujući saradnji sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Stara simpatija želi da se vidi s vama. Kardiovaskularne tegobe.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca preko vašeg znaka, donosi vam šanse za dogovor o zajedničkom poslu sa starim saradnicima iz inostranstva. Poslušajte savet Vodolije. Ljubavni partner želi da vas iznenadi odlaskom na zajednički put.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Simbol emocija, Mesec, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam trzavice u ljubavi, zbog partnerove ljubomore. Dobar aspekt sa Plutonom u vašem znaku donosi vam novac.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Meseca pod uticajem vašeg suvladaoca Saturna, usporava ili odlaže vaš uticaj u okviru važnog poslovnog projekta. Prijatelj želi da vam pruži pomoć, ukoliko planirate da pokrenete privatni biznis. Rekreirajte se.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekt između Meseca u kući karijere i Saturna i Neptuna u vašem znaku, zahteva prilagođavanje određenim okolnostima koje ne možete da izbegnete. Novac vam pristiže preko honorarnih ili paralelnih aranžmana. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAZNAJEMO: Zaista Marsa Matrouh, ili Egipatski Maldivi, najtraženija ovog leta!