DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 19. JUL: Bika očekuju ljubomorne scene, Lav da izbegne rizične poslove, Jarcu sledi promena planova

Astrolog Marina Jungić Milošević

18. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Jarca, šta vas u petak 19. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice i prjateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК, 19. ЈУЛ: Бика очекују љубоморне сцене, Лав да избегне ризичне послове, Јарцу следи промена планова

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Marsa, planete sukoba i strasti, i Meseca u kući karijere opominje da se pazite žena na poslu. Venera u temperamentnom Lavu donosi ljubomorne scene i svađe, čak i raskid. Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u Jarcu u trigonu sa Merkurom u jutarnjim satima, donosi vam dogovor o isplativom aranžmanu sa osobama koje žive u inostranstvu. Trzavice u ljubavi zbog partnerove ljubomore. Konflikt sa rođakom ili mlađim članom porodice.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u kući finansija, pod uticajem vašeg vladaoca Merkura, podstiče vas na razmišljanje o ulaganju u privatni biznisa sa rođakom ili članom porodice. Romansa sa zauzetom osobom dobija drugačiji tok. Slobodne Blizance očekuje susret sa Lavom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec raste uoči faze punog Meseca, 21. jula, pa razmišljate o realizaciji zajedničkog cilja sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Budite oprezniji prilikom dogovora sa strancima. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Napet aspekt između Meseca u kući posla i vašeg vladaoca Sunca, donosi vam dogovor u četiri oka sa osobom na položaju ili starijim članom porodice. Izbegavajte rizične finansijske poteze. Ljubavni partner želi da vam nametne svoju volju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u trigonu sa Mesecom u prepodnevnim satima pogoduje vam ako vaše zanimanje zahteva kreativnu crtu ili preciznost. Komunikacija sa ljubavnim partnerom vas dosta iscrpljuje, zbog partnerove posesivnosti i ljubomore.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u Jarcu stavlja akcenat na porodicu i donosi zaradu preko privatnog biznisa ili kreativne delatnosti u okviru vašeg doma. Neke interesantne ideje želite da realizujete sa prijateljima. Ljubavni partner sumnja u vašu iskrenost.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Trigon između Merkura i Meseca, koji upravlja kontaktima sa strancima, najavljuje mogućnost uvećanja prihoda preko putovanja i obrazovanja. Pozicija Venere i vašeg vladaoca Plutona, nepovoljno utiče na komunikaciju sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vladaoci vašeg znaka, Jupiter i Neptun, pod uticajem Meseca iz kuće finansija, donose vam mogućnost da monetizujete svoje ideje. Bračni ili dugogodišnji partner sumnja u vašu iskrenost prema njemu. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u vašem znaku pod uplivom vašeg suvladaoca Urana, planete neočekivanih situacija, utiče na promenu vaših planova. Pozicija Merkura donosi rasprave sa rođacima, a roditeljima trzavice sa decom. Promenite način ishrane.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran, planeta inovacija, pravi napet aspekt sa Mesecom u kući intuicije ali i ograničnja zbog čega će vam biti potreban veći napor da ostvarite svoj cilj. Izbegavajte nepotrebne troškove. Flert sa osobom sa posla.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Izazovan aspekt Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, u prepodnevnim satima, pojačava vašu intuiciju i donosi umetničku inspiraciju. Pozicija Merkura koji upravlja vašim ljubavnim životom, upozorava na konflikt sa bračnim partnerom. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)