DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 20. JUL: Ovan da pazi na novac, Lav da se pripremi za promenu planova, Strelca očekuje emotivno napet dan

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

19. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam posle dve godine, donosi ulazak Marsa u znak Blizanaca, šta vas u subotu 20. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 20. ЈУЛ: Ован да пази на новац, Лав да се припреми за промену планова, Стрелца очекује емотивно напет дан

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac Mars ulazi u kuću biznisa donoseći vam nove dogovore, poslove i ugovore, ali pošto još pravi konjunkciju sa Uranom, neophodan je dodatni oprez sa finansijama i investicijama. Tajna romansa. Opasnost u saobraćaju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mars, planeta strasti koja upravlja partnerskim odnosima, posle dve godine, ulazi u Blizance i približava se asteroidu Amor, donoseći vam poznanstvo sa šarmantnom osobom preko rođaka, komšija, interneta, na putu. Podložnost povredama.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ulazak Marsa u vaš znak donosi vam priliv energije i optimizma, ali i više mogućnosti za upoznavanje sa interesantnim osobama preko interneta i na kraćim putovanjima. Briga o starijem članu porodice. Dodatni oprez u saobraćaju.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Sa Marsom u 12. kući, posle dve godine, koji pravi konjunkciju sa Algolom u kući neočekivanih situacija, potrebno je da otvorite četvoro očiju kada je reč o dokumentaciji, dogovorima, rođacima, deci. Opasnost u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Ulazak Marsa u Blizance, posle dve godine, i dalje u konjunkciji sa Uranom, donosi vam neočekivanu promenu planova, ali i prekid kontakata sa nekim prijateljem. Sekstil s vašim vladaocem Suncem, najavljuje uspeh preko medija i stranaca.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

U vašu kuću karijere, posle dve godine, ulazi Mars, planeta akcije ali i sukoba, još uvek u napetom aspektu sa Uranom, zbog čega su mogući preokreti u poslovima povezanim sa putovanjima, obrazovanjem, izdavaštvom. čuvajte dokumenta i vredne sitnice.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Ulazak Marsa, koji upravlja vašim ljubavnim životom, u Blizance, donosi vam rasprave sa partnerom, između ostalog i zbog proveravanja telefona i mejlova. Slobodne Vage, preko interneta ili na putu, mogu da upoznaju mladoliku osobu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa ulaskom vašeg vladaoca Marsa u Blizance, postajete energičniji i aktivniji, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa intelektualnim delatnostima, pisanjem, bankarstvom. Partner je znatiželjan da sazna šta se krije u vašem telefonu.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mars, planeta strasti i sukoba, posle dve godine, ulazi u vašu kuću partnerskih odnosa, donoseći vam trzavice i rasprave, zbog potrebe voljene osobe da u svakom trenutku zna sve o vama. Neko pokušava da plasira tračeve i neistine o vama.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa ulaskom Marsa u Blizance, posle dve godine, trebalo bi da budete pažljiviji i oprezniji prilikom poslovnih dogovora, kao i da povedete više računa o dokumentaciji. Ljubavni partner je preosetljiv na vaše kritike i može da reaguje vrlo burno.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mars, posle dve godine, ulazi u vašu kuću kreativnosti i ljubavi, ali i dalje obrazuje konjunkciju s vašim vladaocem Uranom, pa su mogućetrzavice u domu. Vanredni troškovi, ako se bavite privatnim biznisom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Planeta sukoba, Mars, posle dve godine, ulazi u kuću privatnosti, praveći napet aspekt sa Merkurom i Uranom, što može iznenada da naruši vaš odnos sa partnerom. Sekstil sa vašim vladaocem Neptunom, donosi vam dvostruke izvore prihoda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)