DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 21. JUL: Ovan realizuje planove, Rak da pazi šta potpsuje, Strelcu ljubavna veza na testu

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

20. 07. 2024. u 21:02

SAZNAJTE šta vam donosi pun Mesec u Jarcu, koji se dešava jednom godišnje, šta vas u nedelju 21. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 21. ЈУЛ: Ован реализује планове, Рак да пази шта потпсује, Стрелцу љубавна веза на тесту

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (20.3 - 19.4)

Jednom godišnje, pun Mesec u kući karijere, društvenog statusa, politike, rođenima u trećoj dekadi znaka, donosi realizaciju planova i pomoć uticajnih prijatelja. Ne žurite sa ugovorima, ako se bavite umetnošću ili sportom.

BIK (19.4 - 20.5)

Pozicija punog Meseca u vašoj devetoj astrološkoj kući, u trigonu sa Uranom nad Algolom u vašem znaku, donosi vam kontakte i uspostavljanje saradnje sa strancima ili rođacima ljubavnog partnera koji žive u inostranstvu.

BLIZANCI (20.5 - 20.6)

Pun Mesec u kući finansija, obrazuje trigon sa Marsom, planetom akcije, u vašem znaku, donoseći vam novac preko paralelnog ili honorarnog posla, kraćih putovanja, intelektualnih delatnosti. Ne žurite sa donošenjem odluka.

 

RAK (20.6 - 22.7)

Jednom godišnje, vaš vladalac Mesec bude pun u sedmoj kući, a ove godine donosi vam mogućnost saradnje sa poslovnim ili ljubavnim partnerom, koji želi da uloži novac u neke vaše ideje. Ipak, preporučuje se oprez ili odlaganje potpisivanja ugovora.

LAV (22.7 - 22.8)

Pun Mesec u kući posla, donosi vam ponude za saradnju, ako se bavite politikom, javnim delatnostima, projektima od većeg društvenog značaja, radite u medijima, ili sarađujete sa strancima. Nemojte da žurite sa donošenjem odluka.

 

DEVICA (22.8 - 22.9)

Napet aspekt između punog Meseca u kući ljubavi i Merkura u 12. kući, nagoveštava ulazak u tajnu romansu sa mlađom osobom s kojom ćete započeti dopisivanje preko interneta. Realizacija nekog poslovnog projekta ide brže nego što ste očekivali.

 

VAGA (2.9 - 22.10)

Sa punim Mesecom, koji upravlja vašom karijerom, u kući privatnog života, naglasak je na porodičnoj firmi ili drugom vidu privatnog biznisa. Novac vam pristiže preko nekretnina ili nasledstva. Dopadate se osobi koja nosi uniformu na radu.

 

ŠKORPIJA (22.10 - 21.11)

Sa punim Mesecom u kući biznisa koji pravi konjunkciju sa vašim vladaocem Plutonom, možete da dovršite pripreme za pokretanje porodičnog biznbisa ili nekog druga vida samostalne delatnosti. Nesuglasice sa nadređenima i mlađim saradnicima.

STRELAC (21.11 - 21.12)

Sa punim Mesecom u kući novca ali i ljubavi, naglasak je na poslovnom partnerstvu ili saradnji sa ljubavnim partnerom. Odnos sa voljenom osobom može se naći na nekoj vrsti testa, naročito ako se radi o jednom Lavu ili Blizancima.

JARAC (21.12 - 20.1)

Pun Mesec, jednom godišnje u vašem znaku, stavlja akcenat na poslove sa nekretninama, umetničke i sportske projekte, kontakte sa strancima, sticanje novih znanja. Izbegavajte rizične finansijske poteze i potpisivanje ugovora.

VODOLIJA (20.1 - 19.2)

Konjunkcija punog Meseca u Jarcu i retrogradnog Plutona u vašem znaku nagoveštava tajni ili dogovor sa osobom na položaju. Budite oprezni prilikom donošenja odluka ili potpisivanja ugovora, bolje ih malo odložite.

 

RIBE (20.2 - 20.3)

Pun Mesec u kući planova i kontakata sa strancima pravi sekstil sa vašim vladaocem, retrogradnog Neptunom, u vašem znaku, donoseći vam mogućnost putovanja, a studentima dobijanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)