STAN OD 16 KVADRATA KOJI IMA SVE: Jelena otkrila kako je sredila maleni stan - nećete verovati šta je sve stalo! (VIDEO)

Novosti online

21. 07. 2024. u 14:33

"OVO je stan koji se nekada radio za samce, to se pre, u doba Jugoslavije radilo za samce, mislilo se na sve", započela je Jelena Hrga na Jutjubu predstavljanje renoviranog stana od samo 16 kvadrata!

СТАН ОД 16 КВАДРАТА КОЈИ ИМА СВЕ: Јелена открила како је средила малени стан - нећете веровати шта је све стало! (ВИДЕО)

Foto: Jutjub

- Tako su napravljeni ovi apartmančići bez spavaće sobe gde možete da stavite malu kuhinjicu, mali toalet i mali balkon na kojem ja sad stojim! Vlasnica je htela da ga prenameni da bude apsolutno funkcionalan za jednu ili čak dve osobe - kaže Jelena koja dodaje da je nacrt napravila arhitekta Mira.

Jelena je pokazala i kako je izgledao taj klasični socijalistički samački stan pre renoviranja i primetila da prostor uopšte nije bio dobro iskorišćen kako to danas može da se uradi.

Foto: Jutjub

Naime, nova vlasnica želela je što više ormara i prostora za skladištenje pa joj ih je arhitekta kroz ceo stan "provukla" što više.

Ugrađeni su ormari, sa delom za cipele, kofere, smeštanje usisivača, odeće, posteljina...

Foto: Jutjub

U stanu koji nije imao spavaću stao je i pravi krevet sa udobnim dušecima, cela kuhinja, mala dnevna sa dvosedom i lepim balkonom za letnje uživanje.

Kupatilo je moderno i sa vrhunskim finišom. U njega je stala i mašina za veš ali i ormar za peškire, kozmetiku.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Koji su to najčešći poremećaji kada je reč o treningu?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)