MESEČNI HOROSKOP OD 22. JULA DO 22. AVGUSTA: Sunce je u znaku Lava - Evo šta vas očekuje narednih mesec dana

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

21. 07. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam mesečni horoskop predviđa za period koji je pred nama, za period boravka Sunca preko znaka Lava, šta vas od 22. jula do 22. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, kako ćete se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ОД 22. ЈУЛА ДО 22. АВГУСТА: Сунце је у знаку Лава - Ево шта вас очекује наредних месец дана

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Opozicija između Sunca u Lavu i vašeg vladaoca Plutona donosi isplative ponude sportistima, glumcima i muzičarima. Ali, budite oprezni sa ugovorima! Posle 31. jula, spoj vašeg vladaoca Marsa i Jupitera opominje na oprez sa novcem. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Biku i Škorpiji, 28. jula i 12. avgusta, veće su šanse za zaradu preko stranaca, zdravstva, farmacije. Do 27. jula i posle 12. avgusta, očekuje vas prilagođavanje novim uslovima rada.

Ljubav Do kraja jula moguć ulazak u tajnu romansu sa osobom na položaju. Ovaj period, slobodnim Ovnovima može doneti novu ljubav, na koncertu, sportskoj tribini, u kafiću, žurci ili na rođendanu, naročito u vreme mladog i punog Meseca u vašim kućama ljubavi i flerta, 4. i 19. avgusta. Konjunkcija Venere i Merkura, u kući strasti, od 5. do 13. avgusta, nagoveštava flert sa koleg(inic)om.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Prelazak Sunca preko kuće privatnosti tokom ovog perioda donosi vam dodatni izvor prihoda, pokretanje porodičnog ili drugog vida privatnog biznisa. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u vašem znaku i Škorpiji, 28. jula i 12. avgusta, izbegavajte sukobe sa šefom, prijateljima i ženama. Zbog retrogradnog hoda Merkura, vladaoca vašeg posla, posle 5. avgusta, izbegavajte potpisivanje ugovora. Krajem perioda, dobijete dve poslovne ponude, prihvatite obe.

Ljubav Posle 26. jula, očekuje vas romantično upoznavanje sa osobom koja se bavi intelektualnom ili uslužnom delatnošću, a od 5. do 13. avgusta zaljubljivanje u kolegu ili lekara. Posle 15. avgusta, u vaš život može ući neko ko vam je nekada bio veoma drag. U vreme mladog i punog Meseca u Lavu i Vodoliji, 4. i 19. avgusta, planirate zajednički put s partnerom i dobijate poziv za izlazak od stare simpatije.

Zdravlje Kardiovaskularne tegobe. Bol u leđima.


 

Foto: Free Images Pixabay

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Sa Suncem u kući biznisa, tokom ovog perioda, veće su šanse za realizaciju posla koji ima veze sa kraćim putovanjima, intelektualnim i uslužnim delatnostima, saradnjom sa rođacima. Pozicija vašeg vladaoca Merkura u retrogradnom hodu, od 5. do 11. avgusta, upozorava na oprez sa ugovorima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Biku i Škorpiji, 28. jula i 12. avgusta, možete da postignete dogovor o novom projektu sa osobama iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav Posle 25. jula, vaša sklonost zabludama može biti kamen spoticanja u odnosu sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. U vreme mladog i punog Meseca u Lavu i Vodoliji, 4. i 19. avgusta, Amorova strela može da vas pogodi na putu, u avionu, nekom baru na obali mora, plaži. Sredinom avgusta, može doći do trzavica i rasprava sa voljenom osobom, zbog toga što jedno od vas dvoje nije spremno da popusti.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

Foto: Profimedia

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Sunce ulazi u kuću posla i obrazuje opoziciju sa retrogradnim Plutonom u kući novca, donoseći vam ponudu za isplativ posao na duže staze. Poslednja četvrt vašeg vladaoca Meseca u Biku, 28. jula, obećava zaradu preko nekretnina. Sredinom avgusta izbegavajte rizične finansijske poteze. U vreme prve četvrti blizu asteroida Fantazija u Škorpiji, 12. avgusta, uspeh očekuje umetnike. Posle 5. avgusta, čuvajte dokumentaciju i vredne sitnice.

Ljubav Pozicija Saturna, vladaoca partnerskih odnosa, u prvoj polovini perioda povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. U vreme mladog Meseca u Lavu, početkom avgusta, slobodne Rakove može da privuče harizmatični poslovni partner. Posle 15. jula, stara simpatija će pokušati da stupi u kontakt s vama. Pun Mesec u Vodoliji, krajem perioda, u trigonu sa asteroidom Amor, nagoveštava ulazak u tajnu romansu.

Zdravlje Stomačne tegobe.

 

Foto: Free Images Pixabay

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Retrogradni hod Merkura, koji upravlja vašim poslovima, nakon 5. avgusta upozorava na oprez sa dogovorima i ugovorima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u kućama karijere i privatnog života, 28. jula i 12. avgusta, izbegavajte sukobe sa nadređenima i poslovnim partnerom. Posle 15. avgusta, moraćete da dovršite neke započete poslove. Ulazak Venere u kuću posla, 5. avgusta, donosi vam novac preko uslužnih i intelektualnih delatnosti .

Ljubav Sa vašim vladaocem Suncem koji posle godinu dana ulazi u vaš znak, gde se već nalaze Merkur i Venera bićete definitivno znak u trendu. Mlad i pun Mesec u vašem znaku i Vodoliji, 4. i 19. avgusta, nagoveštavaju ulazak u tajnu romansu i susret sa harizmatičnom osobom. Zbog napetih aspekata retrogradnog Plutona, simbola moći, bolje je da se prilagodite željama voljene osobe.

Zdravlje Kontrolišite pritisak.

 

Foto Pixabay free images

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Ulazak Sunca u znak Lava, u opoziciji sa Plutonom, donosi vam mogućnost zarade preko tajnih ili paralelnih poslova.Odgovaraju vam poslednja i prva Mesečeva četvrt u Biku i Škorpiji, 28. jula i 12. avgusta, naročito ako se bavite turizmom, obrazovanjem ili često putujete zbog posla. Posle 5. avgusta, kada vaš vladalac Merkur, kreće retrogradnim hodom, povedite više računa o dokumentima. Sredinom avgusta, neko će pokušati da širi tračeve i neistine o vama.

Ljubav Sa naglašenom kućom tajni i asteroidom Eros u Devici, vaša zavodljivost izbija u prvi plan, naročito u drugoj polovini perioda, kada i Venera ulazi u vaš znak. U vreme mladog Meseca u Lavu, 4. avgusta, moguća obnova kontakata sa starom simpatijom. Od 5. do 11. avgusta, tajna veza može biti obelodanjena. Krajem perioda, zauzeta osoba koju poznajete preko posla, šalje vam poziv za izlazak.

Zdravlje Osetljiv želudac.

Foto Pixabay free images

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Sunce ulazi u kuću planova obrazujući napet aspekt sa Plutonom, vladaocem vašeg posla, pa ćete morati da uložite veći napor da biste postigli ono što želite. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u kućama novca i posla, 28. jula i 12. avgusta, očekuje vas uvećanje prihoda. Posle 5. avgusta, povedite više računa o svojim izjavama, naročito ako se bavite javnom delatnošću. Sredinom avgusta, ukazuju vam se povoljne šanse za završetak važnog posla.

Ljubav U vreme mladog i punog Meseca u Lavu i Vodoliji, 4. i 19. avgusta, možete da upoznate interesantnu osobu preko prijatelja ili na koncertu. Naglašena 12. kuća, u koju 5. avgusta ulazi i vaš vladalac Venera, nagoveštava ulazak u tajnu romansu. Spoj Marsa, vladaoca ljubavnog života i Jupitera, u avgustu, najavljuje strastveni susret sa Strelcem. Slobodne Vage očekuje flert s Lavom preko društvenih mreža.

Zdravlje Izbegavajte stresne situacije.

Foto Pixabay free images

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Sunce ulazi u vašu kuću karijere i obrazuje opoziciju s vašim vladaocem Plutonom u Vodoliji, što podstiče ambicije u vezi sa porodičnim biznisom. Do kraja jula ćete se uhvatiti u koštac sa konkurencijom kako biste ostvarili svoj cilj. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Biku i vašem znaku (jednom godišnje), 28. jula i 12. avgusta, upozoravaju na oprez u pravnim poslovima i javnim delatnostima, kao i na putovanjima i kontaktima sa strancima.

Ljubav Period pred vama donosi vam uzavrele strasti, naročito u avgustu, kada vaš vladalac Mars, simbol strasti u kući strasti, pravi konjunkciju sa Jupiterom. Mlad i pun Mesec, u Lavu i Vodoliji, 4. i 19. avgusta, donosi rasprave sa partnerom i članovima porodice. Konjunkcija Venere i retrogradnog Merkura u kući flerta, od 5. do 13. avgusta, nagoveštavaju upoznavanje sa mlađom osobom preko interneta.

Zdravlje Povećan oprez u saobraćaju posle 25. jula.

Foto Pixabay free images

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Sunce ulazi u devetu kuću i obrazuje napet aspekt sa retrogradnim Plutonom, zbog čega ćete na teži način uspeti da ostvarite neki cilj i da završite posao. Mada vam kontakti sa strancima donose veće šanse za zaradu, pažljivije birajte saradnike. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u kućama posla i prepreka, 28. jula i 12. avgusta, upozoravaju da izbegavate rizične finansijske poteze i nepotrebne troškove. U poslednjoj sedmici perioda, imate podršku Blizanaca.

Ljubav Posle 5. avgusta, retrogradni Merkur, vladalac partnerskih odnosa, donosi vam nesporazume sa partnerom. Mlad i pun Mesec u Lavu i Vodoliji, 4. i 19. avgusta, nagoveštavaju susrete i poznanstva sa interesantnim osobama na koncertu, sportskoj tribini, u većem društvu. Konjunkcija vašeg vladaoca Jupitera i Marsa, posle 31. jula, donosi uzavrele strasti i upoznavanje sa jednim Lavom.

Zdravlje Rekreirajte se.

Foto: Free Images Pixabay

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Ulazak Sunca u kuću finansija i rizika, pod uticajem retrogradnog Plutona iz kuće posla, tokom ovog perioda, donosi vam mogućnosti za lepu zaradu, ali i vanredne troškove. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Biku i Škorpiji, 28. jula i 12. avgusta, novac vam pristiže ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom, informacionim tehnologijama, digitalnim marketingom. Posle 15. avgusta, pazite šta i kome pričate.

Ljubav Mlad i pun Mesec, u Lavu i Vodoliji, 4. i 19. avgusta, donose vam strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu ili često putuje zbog posla. Početkom avgusta, januarske Jarčeve očekuju rasprave sa voljenom osobom. Naglašena kuća strasti, u drugoj polovini perioda, naglašava partnerovu ljubomoru. Kvadrat Jupitera i vašeg vladaoca Saturna, donosi vam zahlađenje odnosa sa dugogodišnjim partnerom. Slobodne očekuje strastveni susret sa osobom na položaju .

Zdravlje Podložnost povredama u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Sunce ulazi u vašu sedmu kuću i pravi napet aspekt sa retrogradnim Plutonom u vašem znaku, što stavlja akcenat na partnerske odnose, javne delatnosti, diplomatiju, advokaturu, modu. Izbegavajte rasprave sa ženama na poslu. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, u Biku i Škorpiji, 28. jula i 12. avgusta, donosi vam vanredne troškove i rasprave sa nadređenima. U drugoj polovini perioda, budite oprezniji ako vaše zanimanje ima veze sa čestimn putovanjima.

Ljubav Naglašen znak Lava, tokom ovog perioda, donosi vam brojne susrete sa interesantnim osobama. Posle 5. avgusta, Merkur, vladalac ljubavnog života, kreće retrogradnim hodom, donoseći staru simpatiju u vaš život. U vreme mladog i punog Meseca u Lavu i vašem znaku (jednom godišnje), 4. i 19. avgusta, mogu da uđu u romansu sa osobom sa posla. Spoj Marsa i Jupitera u kući ljubavi, posle 31. jula, nagoveštava tajnu vezu.

Zdravlje Čuvajte se za volanom.

Foto Pixabay free images

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Naglašena kuća posla i zdravlja u koju ulazi i Sunce praveći opoziciju sa Plutonom u Vodoliji, tokom ovog perioda, donosi vam paralelni ili honorarni angažman. Poslednja i prva četvrt Meseca u trećoj kući i devetoj kući, 28. jula i 12. avgusta, najavljuju zaradu preko putovanja, privatnog biznisa, intelektualnih i uslužnih delatnosti. Do 6. avgusta, budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanje ugovora. Vanredni troškovi u poslednjoj nedelji perioda.

Ljubav Već posle 26. avgusta, preko društvene mreže ili na kraćem putu, očekuje vas susret sa Devicom. U vreme mladog i punog Meseca, 4. i 19. avgusta, slobodne Ribe mogu ući u romansu sa osobom koja će im prećutati da je zauzeta. Naglašena kuća partnerskih odnosa, posle 5. avgusta, nagoveštava sastanak s nekim ko vam je nekada bio drag. Spoj Marsa i Jupitera, u avgustu, donosi nesporazum s mlađim članom porodice.

Zdravlje Rekreirajte se.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)