DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 22. JUL: Ovna očekuje napet dan sa partnerom, Škorpiji dobar dan za posao, Ribama stiže novac

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

21. 07. 2024. u 22:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Sunca u znak Lava, posle godinu dana, šta vas u ponedeljak 22. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 22. ЈУЛ: Овна очекује напет дан са партнером, Шкорпији добар дан за посао, Рибама стиже новац

Foto: Shutterstock

PREPORUČUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Ulazak Sunca u petu kuću donosi vam priliv energije, optimizma i entuzijazma, ako vaš posao zahteva kreativnost, izdržljivost i istrajnost. Opozicija Meseca i Venere, vladaoca ljubavnog života, unosi napetost u odnos sa partnerom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sunce, posle godinu dana, ulazi u vašu kuću privatnosti, donoseći vam šanse za dodatni izvor prihoda, pokretanje porodičnog ili drugog vida privatnog biznisa. Ljubavni partner je nepoverljiv, jer sumnja u vašu iskrenost prema njemu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa ulaskom Sunca u kuću biznisa veće su šanse za realizaciju posla koji ima veze sa kraćim putovanjima, intelektualnim delatnostima, saradnjom sa rođacima. Odnos sa ljubavnim partnerom se postepeno stabilizuje. Dodatni oprez u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Sunce danas ulazi u vašu kuću posla ali i ljubavi i obrazuje opoziciju sa retrogradnim Plutonom, donoseći vam šanse za veću zaradu. Zbog napetih aspekata vašeg vladaoca Meseca, emotivni partner želi da vam nametne svoju volju. Promenite način ishrane.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa vašim vladaocem Suncem koje danas ulazi u vaš znak, gde se već nalaze Merkur i Venera bićete definitivno znak u trendu. Zbog napetog aspekta sa Mesecom blizu retrogradnog Plutona, bolje je da se prilagodite željama voljene osobe.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Ulazak Sunca u vašu 12. kuću u opoziciji sa Plutonom, donosi vam mogućnost zarade preko tajnih ili paralelnih poslova. Zauzeta osoba koju poznajete preko posla, šalje vam poziv za izlazak. Pažnju slobodnih Devica može da privuče jednan Rak.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sunce ulazi u kuću vaših planova obrazujući napet aspekt sa Plutonom, zbog čega ćete morati da uložite veće napore kako biste postigli ono što želite. Slobodne Vage očekuje flert s Lavom preko društvenih mreža ili na većem skupu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Opozicija između vašeg vladaoca Plutona i Sunca koje danas ulazi u vašu kuću karijere, podstiče vašu ambiciju u vezi sa jednim velikim poslom. Spremni ste da se maksimalno angažujete kako biste porazili konkurenciju koja vam stoji na putu.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sunca danas ulazi u vašu devetu kuću i odmah obrazuje napet aspekt sa strogim Plutonom, zbog čega ćete na teži način morati da ostvarite neki cilj ili da završite neki posao. Kontakti sa strancima donose vam šanse za zaradu. Rekreirajte se.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Ulazak Sunca u vašu kuću finansija i rizika, pod uticajem Plutona iz kuće posla, donosi vam zaradu, ali i vanredne troškove. Zahlađenje odnosa sa dugogodišnjim partnerom. Slobodne očekuje strastveni susret sa osobom na položaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sunce danas ulazi u vašu sedmu kuću praveći napet aspekt sa retrogradnim Plutonom u vašem znaku, što stavlja akcenat na partnerske odnose, javne delatnosti, diplomatiju, advokaturu, modu. Izbegavajte rasprave sa ženama na poslu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Naglašena kuća posla i zdravlja u koju danas ulazi i Sunce, prvi put u opoziciji sa Plutonom u Vodoliji, donosi tajni izvor prihoda februarskim Ribama, preko poslova u zdravstvu, uslužnih delatnosti, alternativne medicine, farmacije. Rekreirajte se.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo fudbaler kojeg Piksi i Rambo Petković dobro pamte