OVO SE DEŠAVA POSLE 225 GODINA Astro savet za ponedeljak 22. jul: Kontrolišite strahove, očekujte revolucionarne globalne promene

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

22. 07. 2024. u 07:00

SUNCE, kao i svake godine u ovo vreme, ulazi u Lava, znak kojim inače upravlja, donoseći priliv energije i optimizma, pre svega, predstavnicima petog zodijačkog znaka.

ОВО СЕ ДЕШАВА ПОСЛЕ 225 ГОДИНА Астро савет за понедељак 22. јул: Контролишите страхове, очекујте револуционарне глобалне промене

Foto Shutterstock

Koju god astrološku kuću da obasja, Sunce (uspeh, ugled, čast, energija) pozitivno deluje, ali treba imati u vidu i aspekte koje pri tom obrazuje sa ostalim tranzitnim planetama.

I mada jednom godišnje prelazi preko znaka Lava, Sunce će ove godine prvi put posle 225 godina, obrazovati opoziciju sa Plutonom u Vodoliji. Pluton, planeta moći, dominacije, novca i strasti, od 21. januara prelazi preko znaka novih tehnologija, medija, interneta, društvenih mreža, avijacije, elektrotehnike - oblasti u kojima se u budućnosti mogu očekivati revolucionarne promene. One će, u narednih godinu dana, biti i te kako vidljive na globalnoj sceni.

Istog dana, 22. jula, kada Sunce ulazi u peti zodijački znak i pravi opoziciju sa Plutonom, Mesec u Vodoliji će pre podne obrazovati konjunkciju sa Plutonom. Ovaj aspekt pojačava intuiciju, ali i iracionalne strahove, jer podsvest kao sunđer upija loše utiske iz okoline. To će se najviše odraziti na Lavove, Vodolije, Bikove i Škorpije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija