DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 23. JUL: Lav da pazi sa finansijama, Strelac ima problem sa ljubomornim partnerom, Vodoliju očekuje napet dan

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

22. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Riba, šta vas u utorak 23. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima..

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 23. ЈУЛ: Лав да пази са финансијама, Стрелац има проблем са љубоморним партнером, Водолију очекује напет дан

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom koji danas ulazi u vašu 12. kuću i pravi samo napete aspekte, fokusirani ste na odnos sa ljubavnim partnerom, ali i sa ženama na poslu. budite oprezniji, kako vas ne bi povredila privlačna, ali slatkorečiva osoba.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašena kuća privatnog života, donosi vam mogućnost za zaradu preko neke samostalne delatnosti u okviru vašeg doma. Napeti aspekti Meseca u Ribama upozoravaju na rasprave sa prijateljima i mlađim članovima porodice. Osetljivo grlo.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u kući karijere obrazuje napet aspekt sa Marsom pa budite oprezniji ako planirate da uložite novac ili znanje u posao koji ima veze sa alternativnom medicinom, negom, veterinom, otvaranjem pet šopa. Jedan Strelac misli na vas.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec danas obrazuje samo napete aspekte što utiče na promene vašeg raspoloženja. Moguće je odlaganje puta u inostranstvo, zbog neočekivanih okolnosti. Voljena osoba insistira da prihvatite neku njenu odluku.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Inkonjunkcija između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u kući finansija i rizika, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita. Strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu. Izbegavajte stresne situacije.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Izazovni aspekti Meseca u kući partnerskih odnosa, donose vam trzavice i rasprave sa voljenom osobom. Budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora i čuvajte putnu dokumentaciju. Partner sumnja u vašu iskrenost. Čuvajte se za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa Mesecom u kući svakodnevnih poslova razmišljate o projektu koji bi vam doneo finansijsku sigurnost na duže staze. Razlog iznenadnog razdvajanja od voljene osobe može biti poslovni put. putovanje. Promenite način ishrane.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Aspekt između vašeg vladaoca Marsa i Meseca, donosi vam neplanirane troškove. Vodite računa o tome s kim se dogovarate i pravite poslovne planove. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju osobu koja se bavi rizičnim zanimanjem. Oprez u saobraćaju.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca preko kuće privatnosti, podstiče vašu ambiciju kada je reč o poslu sa nekretninama ili organskom hranom. Kvadrat sa vašim vladaocem Jupiterom upozorava na oprez sa dokumentima i ugovorima. Ljubavni partner je ljubomoran.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Naglašena kuća mentalnog stanja u koju popodne ulazi Mesec čini vas nervoznijim, ali podstiče vašu kreativnost, ako se bavite pisanjem, komponovanjem, slikarstvom. Rak vam šalje poruku romantične prirode. Provodite više vremena u prirodi.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u Ribama pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam trzavice u domu i porodici. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim ljubavnim životom, budi vašu sumnju u partnerovu iskrenost. Podložnost infekcijama.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u vašem znaku donosi vam sjajne ideje, ako se bavite kreativnim zanimanjem, ali vas aspekti koje pravi čine nervoznijim i konfuznim. žene može da zaintrigira osoba koja radi u instituciji zatvorenog tipa. Više šetajte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija