DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 25. JUL: Blizanci da paze pri sklapanju dogovora, Ribe ambiciozne, zauzete Vage očekuju problemi sa partnerom

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

24. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u četvrtak 25. jula očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 25. ЈУЛ: Близанци да пазе при склапању договора, Рибе амбициозне, заузете Ваге очекују проблеми са партнером

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sekstil između Meseca u vašem znaku i vašeg vladaoca Marsa, donosi vam uspeh ako se prilagodite novim okolnostima na poslu. Sportisti mogu da očekuju unosne ponude iz stranih klubova. Pažljivo sa ugovorima i dokumentacijom. Izbegavajte alkohol.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec prelazi preko Ovna praveći napet aspekt sa Merkurom, koji upravlja vašim poslom, što vas ograničava u određenim situacijama. Novac vam stiže preko zemanja nemačkog jezičkog područja. Pazite da se ne opečete.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Zbog napetog aspekata između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, budite oprezniji prilikom sklapanja novih dogovora. Moguć odlazak sa voljenom osobom na kraći put u inostranstvo. Dopadate se zauzetoj osobi. Pazite se za volanom.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Naglašen znak Lava najavljuje pregovore o projektu sa strancima iz zemalja francuskog i nemačkog govornog područja. Vaš vladalac Mesec u kući karijere pod uticajima Sunca i Plutona, donosi vam zaradu. Izbegavajte alkohol.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce u trigonu sa Mesecom u Ovnu donosi vam uspeh i novac, preko poslova sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Ovan podstiče vašu ambiciju kada se radi o stručnom usavršavanju u inostranstvu. Nesanica.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Napet aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, planeta logike i biznisa, čini vas sklonim pogrešnim odlukama. Naglašen znak Lava donosi vam podršku osoba na položaju i zaradu preko poslova koji nose određeni rizik. Izbegavajte alkohol.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vladalac partnerskih odnosa, Mars, u kući ljubavi, čini vas neodlučnim kada je reč o izboru između dve podjednako zanimljive osobe. Mesec blizu Neptuna, donosi novu ljubav slobodnim Vagama, a zauzetima probleme sa voljenom osobom. Više šetajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec prelazi preko vaše kuće posla u dobrim aspektima sa vašim vladaocem Plutonom i Suncem, donoseći vam novac, naročito ako se bavite uslužnim delatnostima. Bračni partner je ljubomoran i posesivan. Romantičan susret sa Rakom.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec ujutru prelazi preko Neptuna, donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Osoba koja stiže sa dužeg puta ili živi u inostranstvu, želi da se što pre vidi s vama. Bračni ili dugogodišnji partner vam nešto zamera.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u kući privatnog života, pod uplivom Sunca i Plutona, stavlja akcenat na bavljenje porodičnim biznisom ili nekim drugim vidom samostalne delatnosti. Naglašena kuća strasti, donosi vam susret sa osobom koja se bavi rizičnim zanimanjem.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš način donošenja odluka danas je pod uticajem vaših emocija. Mesec u sekstilu sa vašim vladaocem Uranom, donosi vam sjajne ideje u vezi sa nekretninama i saradnjom sa strancima Romantična prepiska sa Vagom preko interneta. Rekreirajte se.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Prelazak Meseca iz vašeg u znak Ovna podstiče vašu ambiciju, donoseći vam zaradu preko saradnje sa osobama iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Emotivni partner je nervozan i pomalo konfuzan, jer sumnja u vašu iskrenost. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!