PAZITE SE PREVARE, ČUVAJTE DOKUMENTA Astro savet za četvrtak 25. jul: Vatreni trigon donosi uspeh i novac za tri znaka horoskopa

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

25. 07. 2024. u 07:00

MESEC danas kasno popodne ulazi u ambicioznog, nestrpljivog Ovna, obrazujući prvo konjunkciju sa retrogradnim Neptunom, a zatim i sjajne aspekte sa Suncem, Marsom, Uranom i retrogradnim Plutonom.

ПАЗИТЕ СЕ ПРЕВАРЕ, ЧУВАЈТЕ ДОКУМЕНТА Астро савет за четвртак 25. јул: Ватрени тригон доноси успех и новац за три знака хороскопа

Foto: Shutterstock

Osim ovih inspirativnih aspekata, Mesec pravi i napet aspekt sa Merkurom, koji samo što nije ušao u Devicu, znak koji upravlja.

Trigon između Meseca i Sunca u vatrenim znacima, jedan je od najboljih danas, jer pojačava entuzijazam, ambiciju i optimizam, dok sekstil sa Plutonom, donosi više mogućnosti sa solidnu zaradu. Mesec pravi i sekstile sa Uranom u Biku i Marsom u Blizancima, što podtiče na akciju i donosi sjajne ideje. Ovo će najviše osetiti vatreni i vazdušni znaci, Ovnovi, Lavovi, Strelci, Blizanci, Vage i Vodolije (stiže im isplata koju su dugo čekali).

Prelazak Meseca preko Neptuna, donosi umetničku inspiraciju i motivaciju, ali i opasnost od različitih oblika zavisnosti, alkohola, droge, nedozvoljenih supstanci, kocke.

S druge strane, ovaj aspekt budi romantična osećanja, ali i sklonost zabludama i opasnost od prevara.

Inkonjunkcija između impulsivnog Meseca u Ovnu i Merkura na fiksnoj zvezdi Regulus, upozorava na oprez u komunikaciji sa osobama na položaju, ali i sa emotivnim partnerom. Potreban je dodatni oprez u saobraćaju, kao i prilikom dogovora i potpisivanja ugovora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?