DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 26. JUL: Škorpija da pazi pri potpisivanju ugovora, Vodolijama dobar dan za novac, Ribe očekuje kriza u ljubavi

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

25. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u petak 26. jula očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 26. ЈУЛ: Шкорпија да пази при потписивању уговора, Водолијама добар дан за новац, Рибе очекује криза у љубави

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Merkur, koji upravlja vašim biznisom i finansijama, ulazi u Devicu, donoseći vam novac. Naviknite se na nove uslove na radnom mestu. Ljubavni partner ima probleme koje za sada ne želi da podeli s vama. Provodite više vremena u prirodi.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Planeta koja upravlja vašim poslom i idejama, Merkur, posle godinu dana, ulazi u kuću kreativnosti praveći napete aspekti sa Neptunom i Plutonom, pa neko može da ometa vaše planove sa strancima. Izbegavajte rasprave sa ženama.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, planeta intelekta i informacija, posle godinu dana, ulazi u kuću privatnosti, donoseći vam probleme na poslovnom i finansijskom planu, ali i sa rođacima. Pazite na dokumentaciju i vredne sitnice. Dodatni oprez u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Merkur, simbol komunikacije, biznisa i kraćih puteva, posle godinu dana, ulazi u Devicu, stavljajući akcenat na vaš bisznis, naročito privatni. Napeti aspekti sa planetama moći i prevara, usporavaju dogovor o poslu sa strancima. Nervoza.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Merkur, koji upravlja vašim poslom i planovima, pod uticajem Plutona i Neptun, upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze. Ljubavni partner je nestrpljiv, zbog nečega na šta ne možete da utičete. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa ulaskom vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa i logike, u vaš znak, posle godinu dana, planirate nove projekte. Napeti aspekti opominju na oprez ako se bavite kreativnim poslom ili planirate pokretanje nekog vida privatnog biznisa.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Planeta mentalnog stanja, Merkur, u kući ograničenja, stvara vam osećaj kao da vam neko krade energiju. Prilagodite se novim okolnostima na poslu. Emotivni partner je ljubomoran zbog vaše popularnbosti u društvu. Promenite način ishrane.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Merkur, planeta biznisa u kući planova, pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, čini vas spremnim da se suočite sa poslovnim izazovima i konkurencijom. Ipak, budite oprezniji ako potpisujete nove ugovore. Pazite se za volanom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Merkur ulazi u vašu kuću karijere, donoseći vam nove poslovne projekte koje možete da realizujete sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Ukoliko se radi o nekoj samostalnoj delatnosti, povedite više računa o dokumentaciji.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pozicija vašeg suvladaoca Urana, planete više sile, u odnosu na Merkur koji ulazi u Devicu, podstiče vaše ambicije, ali i vašu konkurenciju. Aspekti sa Plutonom u kući posla, opominju na oprez sa finansijama. Provoditre više vremena sa prijateljima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Merkura, vladaoca vaše kreativnosti, pod uticajem Plutona iz vašeg znaka, otvaraju vam nove mogućnosti za zaradu. Ipak, budite oprezni kada se radi o dogovorima sa starncima. Emotivni partner je napet zbog situacije na poslu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Merkur, posle godinu dana ulazi u Devicu praveći napete aspekte sa vašim vladaocem Neptunom u vašem znaku, što može da uspori ili oteža realizaciju nekih poslova. Aspekt sa Mesecom, može da donese raskid ili razdvajanje od ljubavnog partnera.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi