DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 27. JUL: Biku dobar dan za posao, Rak nervozan, Vagu očekuje susrest sa starom ljubavi

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

26. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u subotu 27. jula očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 27. ЈУЛ: Бику добар дан за посао, Рак нервозан, Вагу очекује сусрест са старом љубави

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u vašem znaku predveče pravi napet aspekt s vašim vladaocem Plutonom, zbog čega su moguće nesuglasice i rasprave sa partnerom i nadređenima. Konjunkcija Meseca i asteroida Hiron, čini vas osetljivijim kada je reč o prošlosti.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec prelazi preko polja inspiracije i pravi trigon sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam uspeh ako se bavite kreativnim zanimanjem. Konflikti sa voljenom osobom. Na kraćem putu možete da upoznate atraktivnu osobu koja nosi uniformu na radu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekti Meseca u Ovnu, pre podne, upozoravaju na oprez kada je reč o poštovanju zakonskih propisa, naročito ako se bavite sportom, umetnošću, obrazovanjem. Vanredni izdaci. Voljena osoba preteruje u načinu na koji pokazuje svoje nezadovoljstvo.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca u kući karijere upozorava da budete taktičniji prema saradnicima. Popodnevni sati donose prijatniju komunikaciju i sa ljubavnim i sa poslovnim partnerom. Izbegavajte rasprave sa jednim Jarcem. Nervoza.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa Mesecom u Ovnu, pre podne možete da ostvarite poslovne kontakte sa osobama iz zemalja nemačkog govornog područja. Novac predveče pristiže preko građevisnkih, poljoprivrednih i poslova sa nekretninama. Izbegavajte rasprave sa kolegama.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u kući finansija pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, donoseći vam mogućnost saradnje sa strancima. Budite oprezniji kada je reč o ugovorima. Poslušajte savet Jarca. Emotivni partner je ljubomoran zbog vaše popularnosti u društvu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa Mesecom u kući partnerskih odnosa, koji pravi napet aspekt sa Plutonom, planetom strasti i sukoba, moguća rasprava sa partnerom. Susret sa starom simpatijom. Novac vam pristiže preko paralelnog ili honorarnog posla. Više šetajte.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Meseca u kući svakodnevice nepovoljno utiče na vaš nervni sistem. Ali vas zato popodne očekuju prijatniji zajednički trenuci sa voljenom osobom, naročito ako ste u dužoj vezi.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u kući ljubavi pravi trigon sa Merkurom, koji upravlja vašim emotivnim životom, donoseći vam susret sa atraktivnom osobom na sportskoj tribini ili koncertu. Sekstil sa vašim vladaocem Jupiterom, donosi vam novac i kraća putovanja.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u kući privatnog biznisa donosi vam proširenje saradnje sa osobama čije zanimanje podrazumeva neku kreativnu crtu. Bračni partner želi da vas obraduje nečim što odavno priželjkujete. Provodite više vremena sa prijateljima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec pravi trigone sa Venerom i Merkurom, koji su zaduženi za vaš ljubavni život, donoseći vam prijatne zajedničke trenutke sa partnerom. Napet aspekt sa Plutonom u vašem znaku upozorava da izbegavate sumnjive poslovne predloge.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u kući posla pravi napet aspekt sa Plutonom što nepovoljno utiče na vaše finansije. Popodnevni sati donose povoljniju atmosferu u kojoj se možete naći na meti udvaranja zauzete osobe. Provodite više vremena u prirodi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRENOS - SVEČANO OTVARANJE OLIMPIJSKIH IGARA: Srbija zablistala na ceremoniji, a njom - nisu svi oduševljeni