OVO SE DEŠAVA POSLE 12 GODINA Astro savet za subotu 27. jul: Prošlost se vraća na velika vrata, očekujte buru emocija

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

27. 07. 2024. u 07:00

MARS, posle 12 godina, obrazuje konjunkciju sa Jupiterom u Blizancima, koja od 27. jula do 4. septembra upozorava na oprez u saobraćaju.

ОВО СЕ ДЕШАВА ПОСЛЕ 12 ГОДИНА Астро савет за суботу 27. јул:  Прошлост се враћа на велика врата, очекујте буру емоција

Foto: Shutterstock

Na sreću, kontrole saobraćajne policije biće pojačane. Ovakav spoj planeta donosi i probleme sa dokumentacijom, dogovorima, ugovorima, saradnicima, kolegama, a roditeljima sa decom. Čuvajte vredne sitnice, jer će biti na meti lopova.

Još jedna konjunkcija danas, odnosi se na uspomene iz prošlosti, koje nisu isključivo vezane za ljubavni život. Mesec pravi konjunkciju sa asteroidom Hiron na 21. stepenu znaka Ovna i trigon sa Venerom, planetom ljubavi u Lavu, koji predstavnike prvog zodijačkog znaka mogu podsetiti na neku situaciju iz prošlosti.

Mada se ovaj aspekt ponavlja jednom mesečno, aspekti sa tranzitnim planetama su drugačiji, pa će tako ovog meseca Ovnovi treće dekade biti suočeni s uspomenama koje će u njima probuditi buru emocija.

Pošto se Hiron nalazi u Vaginoj kući partnerskih odnosa, one će imati osećaj da su njihovu voljenu osobu preplavila sećanja na staru simpatiju. Rakovi će se suočiti sa nekom poslovnom situacijom oju će morati da prevaziđu na teži način dok Jarčevi sa Hironom u četvrtoj kući, mogu biti ophrvani uspomenama na člana porodice koga više nema.

Ono što se odnosi na sve znake (rođene u prvoj dekadi), a koje aktivira Mesec u Ovnu, jeste pozicija severnog Mesečevog čvora na osmom stepenu Ovna, a južnog na osmom stepenu Vage - problemi u partnerskim odnosima, kako u ljubavi, tako i u poslovnom ortakluku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO Završni masters visi o koncu?!