NEDELJNI HOROSKOP OD 28. JULA DO 3. AVGUSTA: Ribe očekuju porodične trzavice, Vodolija da izbegne rasprave, Blizanci upoznaju zanimljivu osobu

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

27. 07. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 28. jula do 3. avgusta, šta vas narednih sedam dana očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 28. ЈУЛА ДО 3. АВГУСТА: Рибе очекују породичне трзавице, Водолија да избегне расправе, Близанци упознају занимљиву особу

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Shutterstock

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Pozicije Sunca i vašeg vladaoca Plutona ove nedelje donose nove ponude sportistima, glumcima, muzičarima. Ipak, oprezno sa ugovorima! Sredinom perioda, konjunkcija Marsa i Jupitera, donosi vanredne troškove. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, u Biku, 28. jula, veće su šanse za zaradu preko stranaca. Olaganje dogovora o saradnji sa starim partnerima.

Ljubav U prvoj polovini perioda, možete da uđete u tajnu romansu sa harizmatičnom osobom na položaju. Slobodni Ovnovi, na koncertu, sportskoj tribini, u kafiću, mogu da upoznaju nekoga s kim će ostvariti ozbiljnu vezu. Krajem nedelje, neko će pokušati da širi tračeve i laži o vama. Vodolija misli na vas.

Zdravlje Glavobolja.

Foto: Shutterstock

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Prelazak Sunca preko kuće privatnosti donosi vam dodatni izvor prihoda, pokretanje porodičnog ili drugog vida privatnog biznisa. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašem znaku (jednom godišnje), 28. jula, izbegavajte sukobe sa nadređenima, naročito ženama. Pozicija Merkura, vladaoca vašeg posla, utiče na promenu nekih planova. Poslušajte savet Raka.

Ljubav Period počinje sa Mesecom u vašem znaku koji će se sredinom nedelje približiti Uranu i Marsu, donoseći rasprave sa partnerom i ljubomorne scene. Slobodne očekuje romantičan susret sa osobom koja se bavi intelektualnom ili uslužnom delatnošću. Podrška vam stiže od starijeg mušakrca iz kruga porodice.

Zdravlje Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

Foto: Shutterstock

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Biku, 28. jula, možete da postignete dogovor o projektu sa strancima. Sa Suncem u kući biznisa veće su šanse za realizaciju posla koji ima veze sa intelektualnim i uslužnim delatnostima, kao i rođacima. Pozicija vašeg vladaoca Merkura unosi tenziju i napetost u odnos sa kolegama. Novac stiže preko saradnje sa prijateljima.

Ljubav Naglašen znak Lava u kome će krajem perioda biti čak četiri planete, donosi vam nove susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Konjunkcija Marsa i Jupitera u vašem znaku podstiče strast, ali i sklonost preterivanju u odnosu sa voljenom osobom. Stara simpatija želi da se vidi s vama.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

Foto: Shutterstock

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao U vreme poslednje četvrti vašeg vladaoca Meseca, u Biku, 28. jula, veće su šanse za uvećanje prihoda preko poslova sa nekretninama, ugostiteljstvom, trgovinom organskom hranom. Pozicija vašeg vladaoca Meseca u vašem znaku, 1. avgusta, u kvadratu sa Neptunom, upozorava na opasnost od prevare, naročito ako vaše zanimanje podrazumeva česta putovanja.

Ljubav Saturn, vladalac partnerskih odnosa, sredinom perioda, obrazuje napet aspekt sa Jupiterom, donoseći vam udvaranje zauzete osobe koja odavno pokušava da vam se približi. Bračni ili dugogodišnji partner sumea u vašu iskrenost prema njemu. U drugoj polovini nedelje, rasprave sa rođakom, komšijom, decom.

Zdravlje Prmenite način ishrane.

Foto: Shutterstock

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti u kući karijere, 28. jula, moraćete da se prilagodite nekoj novoj situaciji i zahtevima nadređenih. Period se završava sa Mesecom u vašem znaku, koji donosi probleme sa finansijama, naročito ako se bavite rizičnim ili zanimanjem koje podrazumeva rukovanje novcem. Problemi sa dokumentacijom. Oslonite se na svoju intuiciju.

Ljubav Sa vašim vladaocem Suncem u vašem znaku, gde se već nalaze Merkur i Venera bićete definitivno znak u trendu. Zbog napetih aspekata retrogradnog Plutona, simbola moći, bolje je da se prilagodite željama voljene osobe.

Zdravlje Kardiovaskularne tegobe.

Foto: Shutterstock

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Napeti aspekti vašeg vladaoca Merkura čine vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Poslednja Mesečeva četvrt u Biku, 28. jula, donosi vam novac preko turizma, obrazovanja, kraćih puteva. Tranzit Meseca, vladaoca vaših planova, preko Blizanaca, 29, 30. i 31. avgusta, upozorava na nesuglasice sa saradnicima i probleme u sudskim procesima.

Ljubav Sa asteroidom Eros u vašem znaku i naglašenom kućom tajni, ne možete da ostanete neprimećeni. Sredinom nedelje, dobijate poziv od osobe kojoj ste već duže vreme opsesija. Mesec u kući prepreka, krajem perioda, donosi vam probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Poslušajte savet jednog Bika.

Zdravlje Izbegavajte boravak u klimatizovanim prostorijama.

Foto: Shutterstock

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Početkom nedelje, Mesec, vladalac vaše karijere, u kući rizika, upozorava da dobro razmislite pre ulaganja novca u novi posao. Moraćete više da se potrudite kako biste ostvarili ono što ste sebi zacrtali. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Biku, 28. jula, rastu šanse da ostvarite lepu zaradu, preko javnih delatnosti, umetničkih projekata, advokature, mode.

Ljubav Naglašena 11. kuća, krajem perioda, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa umetnikom, političarem, muzičarem. Slobodne Vage očekuje flert s Lavom preko društvene mreže. Konjunkcija Jupitera i Marsa u kući ljubavi, sredinom perioda, podstiče strasti i donosi ljubomorne scene i rasprave.

Zdravlje Zadržavanje vode u organizmu.

Foto: Shutterstock

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Naglašena kuća kreativnosti, već početkom nedelje, donosi uspeh i uvećanje prihoda umetnicima i sportistima. Rešeni ste da relaizujete svoje zamisli i ideje u vezi sa porodičnim biznisom, uprkos jakoj konkurenciji. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Biku, 28. jula, trebalo bi da budete oprezniji kada je reč o ugovorima, dokumentaciji, sklapanju novih dogovora.

Ljubav Prelazak Meseca preko kuće partnerskih odnosa, početkom perioda, Mesec prelazi preko Venere u kući privatnog života, što nepovoljno utiče na vaš odnos sa partnerom i članovima porodice. Emotivni partner očekuje da se dogovorite o nečemu što je važno za oboje. Imate podršku Vodolije i Vage.

Zdravlje Čuvajte se za volanom.

Foto: Shutterstock

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Sunce u napetom aspektu sa retrogradnim Plutonom, čini vas sklonim pravcljenju ambicioznih planova kada je reč o porodičnom biznbisu ili nekom drugom vidu samostalne delatnosti. Kontakti sa strancima donose vam veće šanse za zaradu. Poslednja Mesečeva četvrt u kući, 28. jula, upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze i nepotrebne troškove.

Ljubav Napeti aspekti Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, tokom celog perioda, donose vam trzavice i rasprave sa voljenom osobom. Konjunkcija vašeg vladaoca Jupitera i Marsa, planeta uživanja i sukoba, sredinom nedelje, slobodnim Strelcima donosi vstrastveni susret sa Lavom. Poslušajte savet jedne Vage.

Zdravlje Bol u leđima.

Foto: Shutterstock

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Sunce u kući finansija i rizika, pod uticajem retrogradnog Plutona iz kuće posla, tokom celog perioda, donosi vam šanse za lepu zaradu, ali i vanredne troškove. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, u Biku, 28. jula, novac vam pristiže preko kreativnih zanimanja, sporta, informacionih tehnologija, digitalnog marketinga. Poslušajte savet Device ili Bika.

Ljubav Kvadrat između Jupitera i vašeg vladaoca Saturna, donosi vam zahlađenje odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Početkom avgusta, januarske Jarčeve očekuju rasprave sa voljenom osobom. Naglašena kuća strasti, krajem perioda, sa četiri planete, podstiče partnerovu ljubomoru. Rak miski na vas.

Zdravlje Osetljiv želudac.

Foto: Shutterstock

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Sa Suncem u opoziciji sa retrogradnim Plutonom u vašem znaku, pravite planove o ortakluku sa poslovnim ili ljubavnim partnerom. U vreme poslednje Mesečeve četvrt u Biku, 28. jula, mogući su vanredni troškovi i rasprave sa nadređenima. Novac stiže krajem perioda, preko putovanja, advokature, diplomatskih aktivnosti, mode. Izbegavajte rasprave sa ženama na poslu.

Ljubav Naglašen znak Lava, krajem nedelje, donosi vam brojne susrete sa interesantnim osobama. Pozicija Merkura, vladaoca ljubavnog života, upozorava da pazite da vas neko ne dovede u zabludu. Spoj Marsa i Jupitera u kući ljubavi, sredinom perioda, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa Blizancima.

Zdravlje Izbegavajte konzervirane namirnice.

Foto: Shutterstock

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Naglašena kuća svakodnevnih aktivnosti, donosi vam zaradu preko paralelnog angažmana. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Biku, 28. jula, možete da sklopite dogovor o poslu sa nekretninama. Sredinom nedelje, budite oprezniji prilikom dogovora i potpisivanje ugovora. Mesec u Lavu, 3. avgusta, čini vas nestrpljivim i rasejanim, ali donosi inspiraciju umetnicima.

Ljubav Spoj Marsa i vašeg suvladoca Jupitera, u prvoj polovini nedelje, donosi vam trzavice u domu sa mlađim članom porodice. Sredinom perioda, preko društvene mreže ili na kraćem putu, možete da upoznate interesantnu osobu. Naglašen znak Lava, nagoveštava strastveni susret sa koleg(inic)om.

Zdravlje Provodite više vremena sa prijateljima.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama