DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 28. JUL: Devica u centru pažnje, Strelcu dobar dan za ljubav, Jarca očekuje romantičan susret

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

27. 07. 2024. u 22:30

SAZNAJTE šta vas u nedelju 29. jula očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 28. ЈУЛ: Девица у центру пажње, Стрелцу добар дан за љубав, Јарца очекује романтичан сусрет

Image by Mabel Amber from Pixabay

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

U vreme ovogodišnje poslednje Mesečeve četvrti u Biku, veće su šanse da ostvarite zaradu preko saradnje sa stranacima. Skloni ste pravljenju nerealnih planova. Voljena osoba pruža vam podršku i preuzima praktične obaveze na sebe. Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašem znaku, što se dešava jednom godišnje, izbegavajte sukobe sa nadređenima, naročito ženama. Upoznavanje sa mlađom osobom preko interneta. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ovogodišnja poslednja Mesečeva četvrt u Biku donosi dinamičan dan u kome ćete sresti nekoga ko stiže iz drugog grada. Promena planova. Novac pristiže preko saradnje sa prijateljima. Rasprava sa rođakom. Dodatni oprez u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

U vreme ovogodišnje, poslednje četvrti vašeg vladaoca Meseca, u Biku, veće su šanse za uvećanje prihoda preko poslova sa nekretninama, ugostiteljstvom, organskom hranom. Ljubavni parter vam priprema iznenađenje. Promenite način ishrane.

LAV (23. 7 - 22. 8)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u kući karijere, očekuje se da se prilagodite novoj situaciji i zahtevima nadređenih. Moguća rasprava sa voljenom osobom zbog njene potrebe za nametanjem svojih stavova. Kardiovaskularne tegobe.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Poslednja Mesečeva četvrt u Biku donosi vam novac preko kontakata sa strancima, putovanja, obrazovanja. Sa asteroidom Eros u vašem znaku i naglašenom kućom tajni, ne možete da ostanete neprimećeni. Zadržavanje vode u organizmu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Biku, rastu šanse da ostvarite zaradu, preko javnih delatnosti, umetničkih projekata, advokature, mode. Rasprava sa partnerom zbog njegove posesivnosti. Izbegavajte boravak u klimatizovanim prostorijama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u kući partnerskih odnosa, trerbalo bi da budete pažljiviji kada je reč o ugovorima, dokumentima, sklapanju dogovora. Prilagodite se željama voljene osobe, to će joj mnogo značiti. Čuvajte se za volanom.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Poslednja Mesečeva četvrt u kući posla, pravi trigon sa Merkurom, donoseći vam prijatne zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Izbegavajte rizične finansijske poteze i nepotrebne troškove. Bol u leđima.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Biku, novac vam pristiže preko kreativnih zanimanja, sporta, informacionih tehnologija, digitalnog marketinga. Poslušajte savet prijatelja Device. Romantičan susret sa jednim Rakom. Osetljiv želudac.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

U vreme poslednje Mesečeve četvrt u Biku, dobijate nove poslovne ideje. Mogući vanredni troškovi i rasprave sa nadređenima. Turbulencije na emotivnom planu. Izbegavajte konzervirane namirnice.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Poslednja Mesečeva četvrt u Biku u sekstilu s vašim vladaocem Neptunom donosi vam dogovor o poslu sa nekretninama. Ljubavni partner želi da vas iznenadi pozivom za odlazak na zajednički put. Provodite više vremena sa prijateljima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama