SRBIN PODELIO NEPRIJATNO ISKUSTVO SA PLAŽE: "Mislim da treba tući roditelje, a ne njihovu decu..."

Novosti online

27. 07. 2024. u 20:10

ČOVEK iz Srbije nedavno je bio na letovanju i zgrožen je ponašanjem neke dece.

СРБИН ПОДЕЛИО НЕПРИЈАТНО ИСКУСТВО СА ПЛАЖЕ: Мислим да треба тући родитеље, а не њихову децу...

Foto: N.Živanović

Srbin je svoje iskustvo podelio na Reditu, napisao je da voli decu i nema ništa protiv njih i njihove igre na plaži, ali ono čemu je prisustvovao bilo je previše.

- Sva ova deca su ceo dan bacala šljunak i kamenje po plaži. U jednom trenutku, jedan osmogodišnji dečak je podigao kamen od verovatno kilogram i po iznad glave malog deteta i hteo da ga pusti. Dve osobe sa plaže su reagovale i rekla mu da spusti kamen. On je u tom trenutku poslušao, ali je ubrzo nastavio po starom - napisao je.

On ističe da je dečak tog dana kamenicama gađao mnoge ljude, a njegovi roditelji uopšte nisu bili prisutni, već su pili kafu na terasi apartmana pored plaže.

- Ni u jednom trenutku nisu reagovali, a ne govorimo o dvoje-troje, već o petnaestoro i više dece. Vremenom je plaža počela da se prazni jer ljudi više nisu mogli da izdrže. Mislim da treba tući roditelje a ne njihovu decu. Fascinantno je da deca više ne obraćaju pažnju na ono što im stariji govore, niti se stide kada ih neko opominje i onda se čudimo nasilju u školama i u Ribnikaru.

Ova objava izazvala je brojne komentare, i većina smatra da su roditelji glavni krivci.

"Deca su ogledalo svojih roditelja. Ponašaju se kako ih uče", "Deca nisu za svakoga. Ova tema je veoma teška. Nažalost, deca su danas najveće žrtve nesposobnih roditelja koji su to isto dete stvorili iz pogrešnih razloga", "Nedavno sam bio na plaži. Neka deca su se igrala i pecala. U jednom trenutku devojčica vadi malo veću ribu iz mreže, živu je zakopava među kamenčiće, uzima veći kamen i polako je udara. Mama gleda, sva ponosna na svog anđela", "Današnji roditelji kao da imaju dva načina vaspitanja. Prvo, prave se ludi, drugo, ponašaju se nasilno. Da li neko sedne sa detetom i pokušava da mu objasni da nešto nije u redu?", samo su neki od komentara.

(Indeks)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone