DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 29. JUL: Bika očekuje susret pun strasti, Devica da pazi na ishranu, Škorpija da se čuva slatkorečivih kolega

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

28. 07. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vas u ponedeljak 29. jula očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 29. ЈУЛ: Бика очекује сусрет пун страсти, Девица да пази на исхрану, Шкорпија да се чува слаткоречивих колега

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko asteroida Gold i fiksne zvezde Algol u vašoj kući posla, obrazujući trigon sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Podložnost infekcijama.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Harmoničan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Meseca blizu asteroida Gold u vašem znaku, donosi vam zaradu preko nekretnina, trgovine nakitom, organskih namirnica, antikviteta. Strastveni susret sa Rakom u večernjim satima.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Kvadrat između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, upozorava da povedete više računa o finansijama i dokumentaciji. Bračni partner sumnja u vašu iskrenost prema njemu. Tajna romansa sa osobom sa posla može biti obelodanjena. Podložnost povredama.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko asteroida Gold, donoseći vam neočekivane novčane dobitke i promenu nekih poslovnih planova. Stara simpatija želi da vas vidi, ali vi niste sigurni da je to dobra ideja. Poslušajte savet jednog Jarca.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u kući karijere pravi napet aspekt sa Merkurom, koji upravlja vašim poslom, donoseći vam neplanirane troškove. Izbegavajte rasprave sa ženama. Konflikt sa voljenom osobom u večernjim satima. Smanjite unos šećera.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, upozorava da se klonite osoba koje šire tračeve i neistine o vama. Novac vam pritiče preko saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Izbegavajte ljutu i masnu hranu.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Trigon između vašeg vladaoca Venere i Meseca blizu asteroida Gold, koji upravlja vašom karijerom, donosi vam uvećanje prihoda, preko uslužnih i delatnosti koji podrazumevaju rukovanje novcem. Strastveni susret sa Vodolijom. Nesanica.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Meseca, donosi vam šanse za zaradu, u večernjim satima. Rasprave sa voljenom osobom ne vode nikuda, ali vi kao da to ne želite da znate. Čuvajte se slatkorečivih kolega. Oprez u saobraćaju.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec prelazi preko asteroida Gold u osmoj kući, donoseći vam šanse za zaradu preko trgovine nekretninama i organskim namirnicama. Naglašen znak Lava donosi vam susret sa atraktivnom osobom na kraćem putu. Smanjite porcije.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec prelazi preko Urana, suvladaoca vašeg znaka, donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju Jarčevima čije zanimanje zahteva veliki fizički napor. Poznanstvo sa harizmatičnom osobom preko društvene mreže.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Tranzit Meseca preko vašeg vladaoca Urana, simbola inovacija i novih tehnologija, donosi vam sjajne ideje koje imaju veze sa inostranstvom. Voljena osoba očekuje sda joj posvetite više vremena i pažnje. Bol u leđima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Sekstil između vašeg vladaoca Neptuna i Meseca, donosi vam novac preko intelektualnih delatnosti, pisanja, kraćih putovanja. Zauzete Ribe očekuju prijatni zajednički trenuci sa voljenom osobom, a slobodne susret sa Rakom. Oprez za volanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ON JE ZAPANJIO SRPSKE OLIMPIJCE! U punoj ratnoj opremi stajao na obali Sene i pozdravljao Srbe - evo i zašto (VIDEO)