OČEKUJTE NOVAC, ALI I VANREDNE TROŠKOVE Astro savet za ponedeljak 29. jul: Moguća isplata koju dugo očekujete

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

29. 07. 2024. u 07:00

MESEC u Biku danas obrazuje konjunkciju sa asteroidom Gold, pri čemu pravi i kvadrat sa Venerom u Lavu i sekstil sa Saturnom u Ribama.

ОЧЕКУЈТЕ НОВАЦ, АЛИ И ВАНРЕДНЕ ТРОШКОВЕ Астро савет за понедељак 29. јул: Могућа исплата коју дуго очекујете

Foto: Profimedia

Budući da je simbolika ovog asteroida očigledna (prema njegovom nazivu, zlato), a Bik je znak ljubavi ali i novca, možete ostvariti lepu zaradu. Nema boljeg znaka za asteriod ovog imena, nego u hedonističkom Biku, koji voli pare, ali tako da kada ih on ima, i svi oko njega uživaju.

U zavisnosti od astrološke kuće u kojoj se nalazi asteroid Gold u vašem horoskopu ili kuće preko koje tranzitira, zavisi i u kom segmentu života će se pokazati uticaj ovog malog nebeskog tela. Ako se nađe u sedmoj kući partnerskih odnosa, možete očekivati pomoć (podršku ili finansijsku pomoć) ljubavnog ili poslovnog partnera, u trećoj vam se mogu pozlatiti (u prenesenom ali i doslovnom značenju) reči koje ste izgovorili ili napisali (pisci, novinari), u četvrtoj pomoć roditelja, u desetoj ukazuje na to da ćete biti vrlo uspešni u poslu kojim se bavite, u 11. kući, podršku prijatelja itd.

Naravno, važno je i kakve aspekte ovaj asterioid obrazuje sa Pošto Gold u Biku danas pravi napet aspekt sa Venerom, koja upravlja Bikom, osim dobre zarade, možete očekivati i vanredne troškove. Ali, gde ima, tu se i rasipa...

Sekstil asteroida Gold i Saturna, dobar je za poslove koji imaju veze sa alternativnim vidovima lečenja, negom, nekretninama, a donosi i mogućnost isplate na koju duže vreme čekate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEŠTAČKO MESO NA STOLU: Uskoro u evropskim restoranima