DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 30. JUL: Rak nervozan, Vaga da pripazi na decu, Škorpiju očekuje strastveni susret

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

29. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam, prvi put posle 12 godina, donosi stelijum Meseca, Marsa i Jupitera u Blizancima, šta vas u utorak 30. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 30. ЈУЛ: Рак нервозан, Вага да припази на децу, Шкорпију очекује страствени сусрет

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Stelijum vašeg vladaoca Marsa, Meseca i Urana, u kući mentalnog stanja, čini vas nervoznijim. Novac pristiže preko paralelng posla. Roditeljima mogu imati problema sa decom. Susret sa Lavom. Pazite se za volanom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašena druga kuća donosi vam novac preko paralelnog posla. Voljena osoba želi da vam nametne svoj stav o nečemu što bi trebalo da bude zajednička odluka. Oprez prilikom poslovnih dogovora. Obratite više pažnje na decu, ako ste roditelj.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Prelazak Meseca preko Marsa i Jupitera u vašem znaku, podstiče vas na akciju. Trigon Meseca i Plutona, najavljuje mogućnost zarade preko honorarnog posla. Čuvajte vredne sitnice i dokumenta. Podložnost povredama.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Naglašen znak Blizanaca u kome je i vaš vladalac Mesec pojačava vašu intuiciju, inspiraciju, ali i nervozu. Trigon sa Plutonom, povoljno utiče na vaše finansije, kao i mogućnost da neko uloži novac u vaše ideje i znanje. Više šetajte.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Merkur, koji upravlja vašim poslom, pravi napet aspekt sa Mesecom u kući društvenog života, donoseći vam promenu planova, ali i nove kontakte i poznanstva. Skloni ste pogrešnim procenama i odlukama. Izbegavajte alkohol.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u kući karijere pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, čineći vas sklonim nelogičnim zaključcima i nesuglasicama sa kolegama. Privlačite pažnju harizmatične osobe iz vaše bliže okoline. Oprez za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u napetim aspektima sa Marsom i Uranom, vladalaca vašeg ljubavnog života donosi rasprave sa partnerom ili raskid. Romantičan susret sa Vodolijom. Vaše kreativne ideje donose vam novac. Obratite više pažnje na decu, ako ste roditelj.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u konjunkciji sa Uranom, Jupiterom i vašim vladaocem Marsom, donosi vam strastveni susret sa privlačnom osobom. Uvećanje prihoda preko inbtelektualnih delatnosti i zanimanja koja podrazumevaju česta putovanja. Sukob sa rođakom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko kuća partnerskih odnosa u kojoj se već nalaze Mars i Jupiter, donosi vam susret sa osobom koja će ostaviti jak utisak na vas. Potreban je dodatni oprez sa finansijama i ugovorima. Podložnost povredama.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u kući posla pravi trigon sa Plutonom donoseći vam zaradu preko posla sa strancima. Napeti aspekti sa Uranom i Marsom upozoravaju na probleme sa kolegama. Poziv za izlazak od jednog Bika. Osetljivi respiratorni organi.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Tranzit Meseca preko znaka Blizanaca, u kome se već nalaze Mars i Jupiter, slobodnim Vodolijama donosi susret sa nekim na koncertu, u pozorištu, sportskom događaju. Novac vam pristiže preko kreativnih zanimanja i obrazovanja najmlađih.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mnoštvo planeta u Blizancima, stavlja akcenat na porodični život donoseći trzavice sa partnerom i članovima porodice. Uvećanje prihoda preko privatnog ili biznisa sa nekretninama. Pozicija Venere donosi flert sa osobom sa posla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ POSLE MEČA NAŠAO PROVOKATORA! Evo šta je Novak učinio kada se završio derbi sa Nadalom na Olimpijskim igrama!