RODITELJI, PRIPAZITE NA DECU Astro savet za utorak, 30. jul: Čuvajte se povreda, pojedinim horoskopskim znacima stići će novac

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

30. 07. 2024. u 08:00

JUPITERU i Marsu, planetama ekspanzije i povreda, koji prave konjunkciju u Blizancima, noćas se pridružio Mesec, simbol emocija, raspoloženja, žena.

РОДИТЕЉИ, ПРИПАЗИТЕ НА ДЕЦУ Астро савет за уторак, 30. јул: Чувајте се повреда, појединим хороскопским знацима стићи ће новац

Foto: Profimedia

Blizanci simbolizuju komunikacije (telefoni, laptopovi, automobili, električni trotineti, dokumenta), saobraćaj, kao i rođake, decu, a sa zdravstvenog aspekta, naše mentalno stanje, prste i respiratorne organe. Mesec pravi napete aspekte sa Merkurom, Marsom i Uranom na Algolu, zbog čega je neophodna maksimalna pažnja za volanom, kao i na pešačkom prelazu.

Odnosi sa rođacima mogu biti narušeni, kao i sa ženama, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Čuvajte važna dokumenta, vredne sitnice, ključeve, telefone, kartice, ali i automobile, da ih ne izgubite ili da vam ih neko ne ukrade.

Roditelji bi trebalo da obrate više pažnje na decu, njihovo ponašanje, s kim se druže (posebno na internetu), gde idu...

Takođe, ovaj stelijum planeta (Uran, Mesec, Mars) donosi nagle promene raspoloženja, nervozu i povećava opasnost od povreda prstiju, dok će respiratorni organi biti osetljiviji.

Na sreću, Mesec pravi i trigon sa retrogradnim Plutonom, pa će vam dobro doći savet i podrška neke Vodolije. Ovaj aspekt donosi i novac, preko paralelnih ili honorarnih poslova, naročito vazdušnim i vatrenim znacima (Blizanci, Vaga, Vodolija, Ovan, Lav, Strelac).


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Ruskinja u Rusiji otplivala brže nego što je olimpijska šampionka u Parizu, evo šta će joj se desiti!