DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 31. JUL: Tajna Lava izlazi na svetlost dana, Škorpiju očekuje strastveni susret, Jarac dobija poziv za izlazak

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

30. 07. 2024. u 20:30

SAZNAJTE šta vas u sredu 31. jula očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 31. ЈУЛ: Тајна Лава излази на светлост дана, Шкорпију очекује страствени сусрет, Јарац добија позив за излазак

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Napet aspekt između Meseca i Neptuna u kući podsvesti čini vas razdražljivim i rasejanim u večernjim satima. Pozicija Venere u kući ljubavi nagoveštava susret sa osobom koja je preko posla prisutna u javnosti. Oprez u saobraćaju.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Naglašena četvrta kuća u kojoj se nalazi i vaš vladalac Venera, planeta novca, donosi vam dogovore o novim aranžmanima. Bračni ili dugogodišnji partner pokušava da vam nametne odluku s kojom se ne slažete. Podložnost povredama.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku pod uticajem Venere, planete ljubavi, čini vas popularnim i omiljenim u društvu, naročito suprotnog pola. Izazovan aspekt sa Neptunom u kući karijere, podstiče vašu ambiciju i upornost. Osetljivo grlo.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Naglašena kuća podsvesti pojačava vašu intuiciju i nameru da realizujete svoje ideje. Napet aspekt sa retrogradnim Plutonom, upozorava da vodite više računa o troškovima. Asteroid Pandora u vašem znaku otkriva nešto što vas već duže vreme muči.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Sa Venerom u vašem znaku plenite i šarmirate sve oko sebe. Mesec u kući društvenog života, donosi vam susrete i poznanstva sa osobama koje su prisutne u javnosti. Asteroid Pandora u kući tajni obelodanjuje nešto što, ako se vi pitate, nije trebalo.

 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Naglašena kuća inspiracije podstiče vas da zajedno s jednim Lavom realizujete ideje o nekom kreativnom projektu. Na većem skupu ili proslavi, može da vam se udvara osoba čijem ćete šarmu teško odoleti. Dodatni oprez za volanom.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Naglašen znak Blizanaca donosi vam susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Planete su vam naklonjene, ako planirate realizaciju posla koji zahteva veći stepen kreativnosti. Partner je opterećen događajima iz prošlosti.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec, simbol emocija, u izazovnom aspektu s vašim vladaocem Plutonom, nagoveštava strastveni susret sa mlađom osobom. Naglašena kuća karijere, donose vam dogovor o isplativom aranžamanu sa strancima. Izbegavajte gazirane napitke.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Meseca i vašeg vladaoca Jupitera donbosi vam uvećanje prihoda, naročito ako se bavite intelektualnom ili delatnošću, koja podrazumeva kraća putovanja i rad sa klijentima. Moguć odlazak na kraći put sa voljenom osobom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

S Mesecom blizu Jupitera u kući posla, planirate poslovni dogovor sa strancima koji vam može obezbediti stabilne prihode na duže staze. Dobijate poziv za izlazak od osobe koju dugo niste videli. Jedan Bik misli na vas.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Tranzit Meseca, simbola emocija, preko kuće ljubavi, pod uticajem Venere iz Lava, donosi vam susret sa atraktivnom osobom na koncertu, sportskoj tribini, u kafiću, preko prijatelja. Dogovor o poslu sa strancima.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Napet aspekt između Meseca u Blizancimai vašeg vladaoca Neptuna, odgovara kreativnim Ribama koje maštaju o nekom umetničkom projektu. Pozicija retrogradnog Plutona u vaš život donosi staru simpatiju. Podložnost povredama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ POSLE MEČA NAŠAO PROVOKATORA! Evo šta je Novak učinio kada se završio derbi sa Nadalom na Olimpijskim igrama!