OD PRILIVA ENERGIJE, DO POVREDA Astro savet za sredu, 31. jul: Mesec, Mars i Jupiter u Blizancima donose brzopletost i uzavrele strasti

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

31. 07. 2024. u 07:00

KONJUNKCIJA Meseca i Jupitera u Blizancima jedan je od aspekata koji će se narednih godinu dana formirati jednom mesečno, kao što je to slučaj danas, kada Mesec prelazi preko trećeg zodijačkog znaka.

ОД ПРИЛИВА ЕНЕРГИЈЕ, ДО ПОВРЕДА Астро савет за среду, 31. јул:  Месец, Марс и Јупитер у Близанцима доносе брзоплетост и узавреле страсти

Foto: Shutterstock

Međutim, Mesec danas pravi i konjunkciju sa Marsom i sekstil sa moćnim Suncem u Lavu, znaku kojim vlada, donoseći veliki priliv energije vatrenim i vazdušnim znacima, pre svega, Ovnovima i Lavovima, u kojima je uticaj Sunca najjači. Budući da Mesec simbolizuje emocije, Mars povrede, a Jupiter ekspanziju, strasti će biti uzavrele, čemu će doprineti podrška Sunca iz vatrenog, temperamentnog Lava.

Ovaj aspekt upozorava i na brzopletost, nestrpljivost i netaktičnost, kao probleme koji mogu da izazovu posledice u komunikaciji, međuljudskim odnosima. A naročito u saobraćaju (na raskrsnicama i blizu škola), što će trajati do 4. septembra, ali će u tom periodu kritični dani biti upravo oni kada Mesec prelazi preko Blizanaca (danas), Device, Strelca ili Riba.

Osim na drumski, ovaj aspekt se odnosi i na avio-saobraćaj, budući da Uran (avijacija) već počinje da formira kvadrat sa Merkurom (koji vlada Blizancima, u kojima su danas Mesec, Mars i Jupiter). Na globalnom nivou, može da donese i hakerske napade na softvere bankarskih sistema, a na individualnom planu, mnoge poruke i mejlovi mogu završiti na pogrešnim adresama. Takođe, verbalni sadisti (Mars u Blizancima) će pokušavati da ostvare kontakte preko interneta i društvenih mreža, pa treba obratiti najviše pažnje na decu (Blizanci).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Ruskinja u Rusiji otplivala brže nego što je olimpijska šampionka u Parizu, evo šta će joj se desiti!