TAJNE IZLAZE NA VIDELO Astro savet za četvrtak, 1. avgust: Mesec prelazi preko asteroida Pandora u Raku - Očekujte iznenađenja

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

01. 08. 2024. u 07:00

MESEC danas prelazi preko asteroida Karma i Pandora u Raku, obrazujući kvadrat sa mističnim, retrogradnim Neptunom u Ribama, zbog čega na svetlo dana mogu da isplivaju neke dobro skrivane tajne.

ТАЈНЕ ИЗЛАЗЕ НА ВИДЕЛО Астро савет за четвртак, 1. август: Месец прелази преко астероида Пандора у Раку - Очекујте изненађења

Foto: Shutterstock

Ovo će više osetiti kardinalni znaci, i to rođeni u prvoj dekadi znaka - martovski Ovnovi, junski Rakovi, septembarske Vage i decembarski Jarčevi, zato što Mesec u Raku pravi napete aspekte sa njihovim Suncem.

Ovnovi mogu čuti neke nove informacije o članovima porodice, sudskom procesu u vezi sa nekretninama ili mogućnostima za pokretanje privatnog biznisa.

Rakovi će biti pod uticajem informacija koje mogu čuti od starije žene iz porodice, a do Vaga će stići neočekivane novosti o nekim saradnicima i kolegama.

Jarčevi će od emotivnog ili poslovnog partnera saznati nešto što će prilično iznenaditi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORALA DA SE BORI SA MUŠKARCEM NA OLIMPIJADI?! Svet je u šoku kroz šta je prošla Italijanka, slomljen joj nos, a sportu - srce (VIDEO)