DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 2. AVGUST: Ovna očekuju napeti ljubavni odnosi, Devica dobija novac, Strelcu planete najavljuju romantične trenutke

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

01. 08. 2024. u 20:30

SAZNAJTE šta vas u petak 2. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 2. АВГУСТ: Овна очекују напети љубавни односи, Девица добија новац,  Стрелцу планете најављују романтичне тренутке

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Zbog opozicije između Meseca i retrogradnog Plutona moguća je promena planova. U večernjim satima dobijate vesti o dogovoru sa Rakom. Pozicija Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života, unosi tenziju u odnos sa partnerom. Problemi sa želucem.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Pozicija vašeg vladaoca Venere, simbola novca, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Sa asteroidom Hipnos u vašem znaku i Saturnom u 11. kući, teško ćete uspeti da odolite šarmu starog prijatelja. Čuvajte vredne sitnice. Smanjite unos šećera.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Aspekti Merkura, simbola biznisa, upozoravaju da je potrebno prilagođavanje novoj situaciji na radnom mestu. Pozicija Neptuna koji upravlja vašim emotivnim životom, čini vas slabim na šarm osobe koja često putuje zbog posla. Oprez za volanom.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Razgovor sa Jarcom o daljem toku poslovnih pregovora sa strancima, može imati povoljan ishod. Aspekti vašeg vladaoca Meseca, simbola emocija, predveče, upozoravaju da izbegavate nepotrebne troškove. Romantičan susret sa Vagom.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Venera se približava asteroidu Anđeo i fiksnoj zvezdi Regulus u vašem znaku što povoljno utiče i na vaš emotivni i na poslovni život. Novac stiže preko kreativnih zanimanja, sporta, šou biznisa. Susret preko interneta sa harizmatičnom osobom.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Pozicija Merkura, koji upravlja vašim znakom i kućom karijere, donosi vam novac ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Avgustovske Device bi trebalo da budu opreznije, ako ne žele da tajna romansa izbije na svetlo dana.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Aspekti Meseca u kući karijere donose vam podršku žena i novac preko kontakata sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Rođeni u drugoj dekadi, na putu ili u društvu prijatelja, mogu da upoznaju zauzetu osobu. Osetljiva koža.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Nazire se završetak realizacije posla sa strancima, pokrenutog pre nekoliko meseci. Aspekt vašeg vladaoca Plutona i Meseca, donosi poziv za izlazak od osobe kojoj ste već duže vreme tiha patnja. Oprez za volanom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Saradnja sa Vagom preko delatnosti koje imaju veze sa turizmom, kontaktima sa strancima, medijima, donosi vam šanse za lepu zaradu. Vladalac vašeg znaka u trigonu sa Mesecom, nagoveštava romantične zajedničke trenutke sa Blizancima.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Trigon između Meseca i Neptuna podstiče vašu maštu i donosi vam inspiraciju na polju umetnosti, naročito, muzike, filma. U večernjim satima, susret sa jednom Škorpijom, koja vam se odavno dopada. Provodite više vremena u prirodi.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran pravi harmoničan aspekt sa Mesecom, a napet sa Venerom, što može da vam donese sjajne ideje i vanredne troškove. Teško ćete odoleti šarmu osobe koju ste upoznali preko prijatelja. Problemi sa leđima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec uveče pravi trigon sa vašim vladaocem, retrogradnim Neptunom, čineći vas sklonim da podlegnete šarmu jednog romantičnog Raka. Tajna romansa sa jednim Bikom koga znate preko posla sve više vas opterećuje.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo