OPREZ U LJUBAVI I NA POSLU Astro savet za petak, 2. avgust: Venera je u napetim aspektima – Prilagodite se okolnostima

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

02. 08. 2024. u 07:00

VENERI, na 25. stepenu Lava, danas nije lako.

ОПРЕЗ У ЉУБАВИ И НА ПОСЛУ Астро савет за петак, 2. август: Венера је у напетим аспектима – Прилагодите се околностима

Foto: Free Images Pixabay

Mada se planeta ljubavi, novca i lepote, nalazi u vatrenom, glamuroznom, temperamentnom Lavu, okružena je samo napetim aspektima - kvadratom sa Uranom i inkonjunkcijama sa Neptunom i Plutonom. Čak se i Merkur, simbol komunikacija i biznisa, udaljio od nje nastavljajući svoj prelazak preko poslovične Device. Zato Venera danas mora da se prilagodi okolnostima, situacijama, osobama iz svog okruženja, jer drugačije neće opstati ni ljubavna veza, ni poslovni dogovor, a ni njen račun u banci.

Kvadrat sa Uranom donosi turbulencije u ljubavnim vezama, nagle raskide i isto takva pomirenja, ali i sa finansijama. Inkonjunkcija sa Neptunom zablude i prevare na emotivnom ali i poslovnom planu, dok izazovan aspekt sa retrogradnim Plutonom, opominje na oprez sa finansijama.

Pošto Venera upravlja Bikom i Vagom, a egzaltirana je u Ribama, ovi znaci će najviše osetiti uticaj ovih napetih aspekata.

Međutim, Venera ne bi bila Venera, da osim očiglednih, nema i neki skriveni adut, a danas je to asteriod Angel (Anđeo) koji se nalazi vrlo blizu Venere, pružajući joj pomoć. To može biti neka poznata, draga osoba, ali i neko nepoznat, velikodušan, čiji će gest ili podrška danas prijati Bikovima, Vagama i Ribama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORALA DA SE BORI SA MUŠKARCEM NA OLIMPIJADI?! Svet je u šoku kroz šta je prošla Italijanka, slomljen joj nos, a sportu - srce (VIDEO)