DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 3. AVGUST: Devica razmišlja o tajnoj vezi, Jarcu dobar dan za posao, Ribe da se klone rasprave sa partnerom

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

02. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Lava, šta vas u subotu 3. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima i članovima porodice...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 3. АВГУСТ: Девица размишља о тајној вези, Јарцу добар дан за посао, Рибе да се клоне расправе са партнером

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sa naglašenim znakom Lava u koji danas ulazi i Mesec, vaš ljubavni život biće još bogatiji. Pozicija Sunca koje upravlja vašom kreativnošću, donosi vam kontakte sa osobama iz medija, velikih organizacija, stranih kompanija, kao i pomoć prijatelja.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u Lavu stavlja akcenat na porodični biznis ili neki drugi vid samostalne delatnosti. Konjunkcija vašeg vladaoca Venere i asteroida Ejndžel, donosi vam podršku osobe iz porodice. Poziv za izlazak od Riba. Bol u leđima.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pozicija vašeg vladaoca Merkura na trećem stepenu (biznis) donosi vam nove šanse u poslu koji podrazumeva kraća putovanja, intelektualne i delatnosti koje zahtevaju veliku preciznost, kontakte sa klijentima. Rasprava sa rođakom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Naglašena kuća posla i ljubavi u koju danas ulazi vaš vladalac Mesec čini vas spremnim da se uhvatite u koštac sa konkurencijom. Voljena osoba želi pokušava da vam diktira tempo života. Glumci mogu dobiti ponudu o kojoj su maštali.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Sa tri planete u vašem znaku, uživate u svojoj popularnosti i omiljenosti u društvu, ali imate osećaj da vas voljena osoba ne razume dovoljno. Pruža vam se šansa da za kratko vreme zaradite dosta novca, ali obratite pažnju na dokumentaciju.

 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Naglašena 12. kuća, u koju danas ulazi i Mesec, donosi vam mogućnost ulaska u tajnu romansu, kao i podršku osobe koja gaji pposebna osećanja prema vama. Na poslu ćete morati da se suočite sa nezadovoljstvom vaših saradnika. Izbegavajte alkohol.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sa mnoštvom planeta u 11. polju, i vi ste uz Lava, znak u trendu i mnogi bi želeli da se nađu u vašem društvu. Više šetajte. Pregovarate o aktuelnim projektima, ali i o saradnji sa osobama koje će vam otvoriti vrata ka novim projektima.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Naglašena kuća karijere u koje je ušao i Mesec, odgovara vam ako se bavite sportom ili ako planirate posao sa strancima ili velikim organizacijama. Susret sa starom simpatijom, u vama izaziva emocije koje niste očekivali. Nervoza.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Tri planete u devetoj kući najavljuju mogućnost za uvećanje zarade preko saradnje sa osobama iz zemalja freancuskog jezičkog područja. Aspekt između Meseca i vašeg vladaoca, Neptuna, podstiču vaše vatrene emocije prema jednom Lavu.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mada tranzit Meseca preko kuće finansija u prvi plan stavlja zaradu i borbu sa konkurencijom, dobićete i priliku za proširenje saradnje sa nekadašnjim partnerima. Ljubavni partner planira odlazak na zajednički put s vama.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Sunca u vašoj sedmoj kući govori o dogovorimasa emotivnim ili poslovnbim partnerom koji bi mogli da vam donesu značajno uvećanje prihoda. Imate osećaj kao da voljena osoba nije spremna da s vama podeli neku vest. Oprez za volanom.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec se pridružio Veneri i Suncu u Lavu što za vas uvek znači više angažovanja na poslu, naročito ako ste umetnik. Potrebno vam je više razumevanja od emotivnog partnera, mada kraća rasprava s njim nije isključena. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVE STANICE KARAVANA HUMANOSTI – VELIKA AKCIJA ZA POMOĆ ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA NASTAVLJENA U SMEDEREVU I KRALJEVU