LOŠ DAN ZA LJUBAV Astro savet za subotu 3. avgust: Aspekti Meseca donose ostvarenje snova i - povređena osećanja

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

03. 08. 2024. u 07:00

MESEC u Raku, pre podne, pravi trigon sa retrogradnim Neptunom na 29. stepenu Riba, aspekt koji naglašava emocije i pojačava intuiciju, podstiče maštu i inspiraciju, zbog čega pogoduje umetnicima (muzičarima, slikarima), psiholozima.

ЛОШ ДАН ЗА ЉУБАВ Астро савет за суботу 3. август: Аспекти Месеца доносе остварење снова и - повређена осећања

Foto: Profimedia

Donosi šanse da ostvarite nešto o čemu ste maštali, vaše snove i ideale. Možete i da sanjate san koji vam nosi poruku iz podsvesti ili predosećaj, kako bi nešto trebalo da uradite.

Rano popodne, Mesec ulazi u temperamentnog Lava, obrazujući i dalje harmoničan aspekt sa Neptunom, ali i sa Marsom na devetom stepenu Blizanaca.

Sekstil sa Marsom, takođe, naglašava osećanja, ali nije tako sentimentalan kao trigon sa Neptunom. Donosi priliv energije, ambicije, odlučnosti i vitalnosti, tako da udruženi, ovi aspekti Meseca sa Neptunom i Marsom, mogu da vam daju vetar u leđa, da ostvarite nešto što želite.

Treći aspekt, opozicija između Meseca u vatrenom Lavu i retrogradnog Plutona u vazdušnoj Vodoliji, nepovoljno utiče na ljubavne veze, jer Mesec je simbol nežnih emocija i žena, a Pluton strasti, netolerantnosti, isključivosti, što za posledicu može da ima povređena osećanja, sukob sa ženama, i u privatnom životu i na poslu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!